ČLANICE PUSIKET DOLS GRUPE SE BAVILE PROSTITUCIJOM!

Autor: J. V.

Zabava

18.10.2017

16:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bend "Pusiket dols" bio je veoma popularan, a nije ni čudo s obzirom na aktraktivne devojke koje su ga činile. Nekoliko godina nakon što su se mačkice rastale, jedna od bivših članica odlučila je da progovori i otkrije detalje koji su skrivani od javnosti.

 

Kaja Džons, koja je u grupi bila od 2003. do 2005. godine, napustila je ovaj sastav, kako kaže, da ne bi morala da trpi seksualno zlostavljanje.

- Ovo je moja istina. Ja nisam bila članica žesnkog benda, nego sam bila u krugu prostitucije. Izgledalo je smo tu samo da pevamo i budemo popularne, a onaj ko nas je posedovao zapravo je dobro zarađivao od toga. Dok su i grupi, spavaš sa onim s kim ti kažu da spavaš. Ako to odbiješ, navuku te na drogu ili prete da će te uništiti. Ja sam izdržala dve godine, a onda sam odustala od svojih snova i ugovora od 13 miliona dolara - rekla je ona.

 

 

Kaja je izjavila da nije prijavila zlostavljanje jer su joj pretili da će je ubiti, a da je za sve kriva osnivačica grupe Robin Entin, koja je uzimala veliki deo novca, dok su ostale devojke dobijale po 500 dolara nedeljno.

Ostale članice grupe nisu se oglašavale ovim povodom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading