Tragedija: Poginuo poznati jutjuber (25), evo šta je objavio samo dan pred smrt!

Autor:

Zabava

13.05.2020

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jutjuberi oplakuju kolegu!

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Kori La Beri

Jutjub zvezda Kori La Beri poginuo je u saobraćajnoj nesreći u nedelju uveče dok je slavio svoj 25. rođendan.

Prema pisanjima "TMZ", Kori je bio suvozač u automobilu kom je upravljao tatu majstor i lice emisije "Ink Master" Danijel Silva, za koga se tvrdi da nije zadobio povrede opasne po život.

Snimci s društvenih mreža, jutjubera koji je imao gotovo 350 hiljada pretplatnika, na toj platformi prikazuju Korija kako pije i pleše u svom domu u Los Anđelesu ranije taj dan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Corey La Barrie (@coreylabarrie) on Apr 18, 2020 at 6:02pm PDT

- Srce mi je sada slomljeno, na njegov 25. rođendan... bio je jako pijan i ušao je u automobil s pijanim vozačem. Nema reči kojima mogu opisati tugu koju osjećam zbog gubitka deteta - napisala je njegova majka juče na Instagramu.

Poslednji snimak na jutjubu Kori je objavio uoči rođendana. Najavio je dabi se s prijateljima i cimerima mogao napiti, a uz video je napisao kako će ga obrisati za 24 sata.

- Ono što je toliko ludo je da je najavio brisanje videa za 24 sata. Mislio je da će doživeti drugi dan, što je toliko ludo i zastrašujuće, pokazuje da nikad ne znate kad ćete otići ni kad vam je poslednji dan - samo je jedna od reakcija ispod snimka gde se mnogi opraštaju od njega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading