Glumac iz serije "Kako sam upoznao tvoju majku" pronađen mrtav: Pre smrti ubio zeca svoje bivše devojke!

Autor:

Zabava

25.04.2020

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jezivo!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Serija "Kako sam upoznao vašu majku"

Glumac Dimitri Diatčenko preminuo je početkom nedelje u 53. godini u svom domu na Floridi, javlja Mirror. Telo su mu pronašli u sredu, a još uvek nije poznato tačno vreme i uzrok smrti. Trenutno se istražuju okolnosti, ali se ne povezuje s pandemijom.

- Dimitrijeva porodica rekla je kako im se nije javljao nekoliko dana pa su nazvali policiju u sredu kako bi ga proverili i tako su našli telo - pišu strani mediji. Njegovi najbliži su u šoku jer je Dimitri, kažu, bio zdrav.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Dimitri Diatčenko u seriji "Kako sam upoznao vašu majku"

Dimitri je bio najpoznatiji po ulozi Urija u filmu "Černobilski dnevnici" iz 2012. godine. Pojavio se u mnogim serijama kao što su "Kako sam upoznao vašu majku", "Kosti", "Dve devojke bez love" i "CSI: Miami".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dimitri Diatchenko (@dimitrid1) on Oct 30, 2012 at 5:10am PDT

Dimitri se rodio 1968. godine u San Francisku. Tata mu je poreklom iz Ukrajine, a majka iz Švedske. Glumac se pre pet godina našao usred skandala kad je poslao bivšoj devojci fotografije njenog kućnog ljubimca zeca kojeg je ubio i pojeo. Tad je dobio 60 dana dobrotvornog rada. Bivšoj devojci se tim činom osvetio jer mu je rekla da ne želi više da živi sa njim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading