(FOTO) Svi smo obožavali Žade i njenu lepotu: Glumica je sada postala neprepoznatljiva, svi je mole da vrati stari izgled!

Autor: Blic

Zabava

04.04.2020

07:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đovana Antoneli proslavila se ulogom u seriji "Klon", a publika širom sveta zapamtila ju je kao Žade i tako je mnogi i danas zovu.

RepublikaFoto: Printscreen
Žade

Lepa Marokanka tada je skrenula pažnju svojom lepotom, pogotovo očima koje je često isticala jakom šminkom, čak i oni koji nisu voleli sapunice, zavoleli su tvrdoglavu Žade koja je uporno izlazila iz okvira koje joj je nametala njega kultura, a sve to samo zbog ljubavi.

Đovana potiče iz umetničke porodice, otac joj je takođe glumac, majka plesačica, a lepa glumica ima i starijeg brata koji je advokat.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bom dia de unha azul!!!! Que tal?

Објава коју дели Giovanna Antonelli (@giovannaantonelli) дана 29. Феб 2020. у 7:10 PST

 

Sa glavnim glumcem iz serije "Klon", Muriljom Benisiom, Đovana je dobila sina Pjetra, ali ta ljubav nije opstala, te se ubrzo nakon razvoda udala za reditelja Leonarda Nogeiru, sa kojim je dobila bliznakinje, Sofiju i Antoniju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading