Njegove filmove smo obožavali: Velika glumačka legenda izgubila život u borbi sa koronavirusom!

Autor:

Zabava

31.03.2020

19:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac iz serijala "Ratovi zvezda" Endru Džek preminuo je od posledica koronavirusa u 77. godini, prenose strani mediji.

RepublikaFoto: Electronic Arts

Džil Mekaluh, zastupnik glumca koji je bio i učitelj akcenta poznatih, izjavio je za "TMZ" da je njegov klijent preminuo u utorak ujutru u bolnici u okolini Londona, nakon komplikacija izazvanih virusom COVID-19.

On je naveo kako glumčeva supruga nije mogla da bude uz Endrua zbog toga što se nalazi u karantinu u Australiji, kao i da najverovatnije neće moći da se održi odgovarajuća sahrana zbog uslova koje diktira globalna pandemija.

 

 

Džek je bio veoma aktivan i radio je do pre nekoliko nedelja, između ostalog, i kao učitelj akcenta na pripremanju novog izdanja "Betmena" sa Robertom Patisonom. Snimanje tog filma je obustavljeno pre manje od mesec dana.

Svetsku slavu je stekao radom u serijalu "Ratovi zvezda", što kao glumac, što kao učitelj akcenta, a njegova zasluga je što je Britanac Džon Bojega imao takav američki akcenat.

 

 

Radio je i na "Osvetnicima", "Robinu Hudu", "Gospodaru prstenova", "Šerloku Holmsu", "Ljudima u crnom" i mnogim drugim blokbasterima, a neki od glumaca koje je podučavao bili su Kristijan Bejl, Vigo Mortensen, Robertom Daunijem...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading