Dok su svi pevali "Mercy", njoj je bilo najgore nego ikad: Pevačica nestala sa scene, jer su je zarobili i silovali!

Autor:

Zabava

27.02.2020

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preživela horor!

RepublikaFoto: youtube.com/DuffyVEVO
Dafi

Pevačica i dobitnica Gremija, Ejmi Dafi nakon što je objavila svoj najveći hit "Mercy", nestala je sa javne scene, a sada je otkrila i šokantan razlog njenog nestanka.

Puten Intagrama objasnila je da je danima bila zatočena, drogirana i silovana!

- Nema jednostavnog načina da vam ovo kažem. Mnogi među vama se pitaju šta se sa mnom dogodilo, gde sam i zašto nestala. Puno sam puta razmišljala o tome kako da ovo napišem i kako bih se nakon toga osećala. Nisam u potpunosti sigurna zbog čega mi se čini da je sada pravo vreme za to i da će me razgovor o tomu osloboditi. Sigurno se pitate zašto nisam odlučila da iskoristim svoj glas da bih izrazila svoju bol. Nisam želela da svetu pokažem tugu, ne znajući kako ću pevati slomljenog srca. No ono se postupno dosad zacelilo. Istina je i molim vas, verujte da sam sada dobro i na sigurnom. Više su me dana silovali, drogirali i držali u zatočeništvu, ali preživela sam i trebalo mi je mnogo vremena za oporavak - napisala je ona.

Pevačicino puno ime je Ejmi En Dafi, rođena je u Velsu, a njen debi album "Rockferry"  iz 2008. godine bio je na prvom mestu liste albuma u šest zemalja i prodat je u sedam miliona primeraka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading