Vanredno stanje zbog koronavirusa: OTKAZUJE SE EVROVIZIJA!

Autor:

Zabava

25.02.2020

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok svi nestrpljivo čekaju ovu manifestaciju, strani mediji pišu kako je njeno održavanje pod znakom pitanja.

RepublikaFoto: youtube.com
Evrovizija

Veliko muzičko takmičenje Evrosong zakazano je za period od 12. do 16. maja, a njegovo 65. održavanje planirano je u Roterdamu.

Nakon otkazivanja mnogih sportskih dešavanja po Evropi, zbog koronavirusa se održavanje i ove manifestacije stavlja pod upitnik.

Holandija je po peti put postala domaćin Evrosonga, ovaj put zahvaljući pobedi koju je doneo Dankan Lorens sa pesmom "Arcade".

RepublikaFoto: youtube.com/ Eurovision Song Contest
Dankan Lorens

- Ako širenje virusa do tada ne bude kontrolisano, ne bi bilo pametno dovesti toliko ljudi na jedno mesto. Moramo razmisliti o tome i staviti ljude na prvo mesto, a organizatori su i sami svesni ovog problema. Moguće je da se virus brže širi u zimskom periodu zbog prirode zaraze, te ćemo u maju imati bolju situaciju, ali je trenutna veoma ozbiljna i mnoge sportske manifestacije će morati da se odlože - rekao je holandski virolog Ab Osterhaus za tamošnje medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading