Megan Markl napali jer koristi Instagram: Trebalo bi da posetiš psihijatra!

Autor:

Zabava

19.02.2020

13:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vojvotkinju od Saseksa, Megan Markl fanovi na društvenim mrežama optužuju da briše komentare ispod slika koje joj ostavljaju i sve je počelo onog trenutka kada su ona i Hari prestali da bude deo kraljevske porodice.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Megan Markl

Naime, kako prenose strani mediji bivša zvezda serije "Suits", profil Megan i Harija prepun je negativnih komentara otkako su njih dvoje odlučili da se povuku sa kraljevskih dužnosti, a njena poslednja objava uređivanja naslovnice "Voga" je izazvala opštu polemiku, te su se nizali negativni komentari, a Megan ih sve navodno obrisala.

- Trebalo bi da posetiš psihijatra i prestaneš da se igraš na društvenim mrežama. Ne zaslužuješ više ovaj profil. Napravi sopstveni, promoviši sebe i zarađuj novac od toga, ne od kraljevske porodice. Postani finansijski nezavisna - poručili su joj u komentarima, jer Megan i Hari koriste zvanični Instagram profil koji su koristili dok su bili deo kraljevske porodice.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hari i Megan

Bilo je i komentatora koji su potvrdili da im je prethodni komentar "nestao".

- Da, moj komentar je izbrisan, a jedino sam napisao da je ima loš ukus za uređivanje - napisao je pratilac, dok je drugi dodao:

- Gde su otišli svi negativni komentari sa preko 2000 lajkova? Zaista je sramotno dopustiti komentare na fotografijama, a onda brisati svaki komentar koji ti se ne sviđa, a da ne krše ni jednu Instagram politiku - piše u komentaru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading