Slavni se potresnim porukama oprostili od Brajanta!

Autor:

Zabava

26.01.2020

21:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni američki košarkaš Kobi Brajant poginuo je u helikopterskoj nesreći. Javnost je šokirana odlaskom jednog od najboljih košarkaša na svetu.

RepublikaFoto: Youtube.com/MotivationHub
Kobi Brajant

Veliki broj svetskih zvezda oglasilo se putem društvenih mreža kako bi odalo počast i reklo poslednje zbogom Kobiju Brajantu.

- Ovo ne može da se dešava. Uvek si me ohrabrivao. Neke od tvojih izjava su mi izmamlile osmeh na lice. Volim te, dobri čoveče - napisoa je pevač Džastin Biber i objavio fotografiju sa početka svoje karijere, kada se i upoznao sa legendarnim košarkašem.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on Jan 26, 2020 at 12:20pm PST

 

Nakon Džastina, oglasila se i njegova supruga Hejli Biber:

- Ni ne znam da opišem koliko sam slomljena - napisala je ona.

Glumac Vin Dizel, koji je izgubio prijatelja i kolegu Pola Vokera u saobraćajnoj nesreći, oprostio se od Brajanta potresnom objavom:

- Srce mi je slomljeno... za njegovu porodicu, molim vas, uvek se setite koliko je imao uticaja na vaš život i živeće zauvek. Naše molitve za porodicu ovog heroja - napisao je Dizel.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vin Diesel (@vindiesel) on Jan 26, 2020 at 12:31pm PST

 

- Puno ljubavi šaljem njegovoj porodici - napisao je pevač Riki Martin.

Pevačica Demi Lovato, trebalo bi večeras da održi povratnički nastup na Gremi nagradama posle godinu i po dana. Nije mogla,a  da se ne oprosti od Kobija, ali i njegove ćerke, koja je takođe poginula u nesreći.

- Ovo me je mnogo rastužilo. Kobi, uvek si bio dobar prema meni, tokom svih ovih 10 godina - napisala je ona, a nešto kasnije i dodala, "Upravo sam čula i da je Kobijeva ćerka poginula, što me je još više pogodilo. Kobijeva porodica je uvek bila fina prema meni. Molim se za sve njih - napisala je Demi.

Koliko je Kobi poštovao Demi, dokazuje i snimak na njenom koncertu, koji je posetio sa ćerkom Điđi.

Zvezda rijalitija "Jersey Shore", Vini Gvadanino napisao je da je upravo druženje sa Kobijem upravo njegov najbolji momenat u životu.

- Kada me pitaju koje je moje najbolje iskustvo u životu, ja opišem ovaj momenat. Ne mogu ovo da opišem. Nisam mogao da verujem da je pokazao prstom na mene ili uopšte da je znao ko sam ja. Počivaj u miru, Kobi - napisao je Vini.

Od Kobija Branta oprostile su se i zvezde poput Marka Volberga, Naomi Kembel, Pola Abdul, Kamila Kabeljo, Dženifer Hadson i drugi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading