Ispričaće svoju priču pred kamerama: Nećete verovati ko će raditi specijalni intervju sa Magan Markl nakon napuštanja kraljevske porodice!

Autor:

Zabava

26.01.2020

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Megan Markl odlučila je, kako pišu strani mediji, da prvi intervju da slavnoj voditeljki Elen Dedženeris. Kako se navodi, to joj je u planu već neko vreme, jer zna da će je ona razumeti i stati uz nju.

Foto: instagram.com/meghan_markle
Megan Markl

- Elen Dedženeris i Megan Markl već su imale inicijalni dogovor oko intervjua. To se ‘kuva’ već neko vreme - rekla je Meganina prijateljica za britanske medije.

- Rekla mi je da Elen razume njenu patnju i bol i njoj će sve reći. Uverena je da su one srodne duše - dodala je ona.

Nakon što je ova vest obišla svet, Elen je upitana o vojvotkinji od Saseksa:

RepublikaFoto: youtube.com/ TheEllenShow
Elen Dedženeris

- Da li ste uzbuđeni zbog toga što ćete možda intervjuisati Megan Markl? - na šta je ona odgovorila: - Naravno da sam uzbuđena - što su mnogi odmah shvatili kao potvrdu.

Elen i Megan srele su se pre nekoliko godina u skloništu za pse u Los Anđelesu, gde je Elen podstakla Megan da udomi svog prvog psa, Bogarta. Od tada su kontaktu. Elen i njena supruga Porša de Rosi čak su i doputovale u London kako bi videle Meganinog i Harijevog sina Arčija.

- Videla sam kako ih napadaju i to nije fer. Oni su dvoje najprizemnijih ljudi koji imaju puno saosećanja za svakoga, toliko dobrog rade za ovaj svet - rekla je Dedženeris u svojoj emisiji nakon što su Megan i Hari odlučili da napuste kraljevsku porodicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading