Svaki čovek može biti otac, a samo retki mogu biti tate: Humoristička serija “Tate” od večeras na Prvoj televiziji!

Autor:

Zabava

27.01.2020

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gledaoci Prve TV od večeras, radnim danima u 20 časova, uživaće u još jednoj sjajnoj humorističko-dramskoj seriji - “Tate” koja prati živote četiri potpuno različita muškarca – Vlade, Marka, Petra i Tome I njihov odnos prema porodici, prijateljima i poslu. Oni kroz očinstvo postaju prijatelji čiji se putevi prepliću na neobičan način, što će dovesti do različitih životnih obrta, smeha, intriga, suza, rastanaka, novih ljubavi i prijateljstava u koje će biti upleteni razni ljudi, njihovi prijatelji, žene, tašte, devojke I poslovni saradnici.

RepublikaFoto: Promo foto

Porodična priča sa melodramskim zapletima, kako joj i samo ime kaže, prvi put se bavi očevima i njihovim sposobnostima ili nesposobnostima da se snađu u nepredviđenim, ponekad tragičnim, a ponekad i komičnim situacijama. 

Jedna od glavnih uloga poverena je Miljanu Prljeti, koga smo gledali i u seriji "Istine i laži" koji s nestrpljenjem iščekuje početak emitovanja I reakciju publike. “Serija "Tate" je pre svega priča o četvorici očeva koji su sticajem okolnosti međusobno povezani. Trojica se već poznaju, a četvrti, lik Tome koji tumačim, ulazi u njihovo društvo i na početku ga smatraju uljezom, ali on to nije”, objašnjava Miljan I dodaje: “Gledaoci će uživati, naročito nežniji pol. Imaće priliku da vide fantastičnu priču u kojoj se smenjuju komedija, drama, sukobi, spletke... Biće tu klasično komičnih i melodramskih scena, poput onih između Tome i Janje, koju igra predivna devojčica Maša Jovičić. Ljudi će se identifikovati, ako ne sa likovima, sigurno će prepoznati nekog iz okruženja”.

RepublikaFoto: Promo foto

Majku Tomine preminule supruge, baka Ružu, tumači Katarina Žutić koja nam na zanimljiv način opisuje svoju ulogu u „Tatama“: „Serija se bavi odnosima unutar porodice, ovo je dramedija, dakle nije samo komedija već i drama. Tu je baka Ruža, negativac, prava Aleksis ili Kruela de Vil i jako me zabavlja. Ona je posesivna je i manipulativna žena koja voli u sve da se meša, mirođija u svakoj čorbi, detektiv, beleži gde je šta videla i uglavnom pegla svog zeta, nije baš neka ljubav među njima“, kaže Katarina.

Popularni glumac Branko Janković takođe nam nagoveštava šta možemo da očekujemo od ponedeljka kao i kakav je lik tate Vlade kojeg tumači:  „Vlada je pomalo ljubomoran i radoznao, sličnosti između nas dvojice ne postoje, ali baš zato je i bio izazov raditi na ovom liku koji je toliko drugačiji od mene.“ Brankova koleginica Jovana Jelovac Cavnić koja tumači ulogu Simčeta, i direktno je vezana za njega nam otkriva nešto o svom liku: „Simče je Vladi sve – konobarica, obezbeđenje, kuvarica, desna ruka. Dakle, ona radi kod njega u piceriji, koja je, videćete, kao neka ispovedaonica, gde saznajemo raznorazne događaje“. Jovana veruje da će gledaoci zavoleti seriju, i prepoznati divnu energiju koju svi ulažu, kao i veliki rad: „Mislim da stiže veliki novitet u Srbiju. Retko se bavimo tatama, i kako je to jednom tati da prođe sve od dobijanja deteta, preko njegovog vaspitanja, razvoja, a naravno tu su i razne bračne situacije i iskušenja. Tako da se ova serija, pre svega bavi kako sve to podnose tate, i vreme je da se malo posvetimo njima, i eto, i da žene malo vide kako je to tatama.“

RepublikaFoto: Promo foto

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading