Još veće i još glamuroznije! Evo kako će izgledati bina na MAC-u

Autor:

Zabava

20.01.2020

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šest povezanih pokretnih bina, više od 800 m2 prostora na stejdževima na kojima će najveće zvezde regiona izvoditi specijalno osmišljene nastupe, najsavremeniji LED ekrani koji će se sklapati i rasklapati u vazduhu, 1200 rasvetnih tela i do sada najveći laser šou ikada izveden na ovim prostorima – tako bi se ukratko mogla opisati atmosfera i produkcija na predstojećem MAC-u, koji će biti održan 27. januara u Štark Areni.

RepublikaFoto: Promo foto
Bina na Mac-u

Produkcija manifestacije Music Awards Ceremony biće još modernija i raskošnija nego prošle godine, najavljuju organizatori iz Skymusic-a, i obećavaju spektakl za gledaoce u Areni, kao i za sve one koji manifestaciju budu pratili na televizijama u šest zemalja učesnica: Srbiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Severnoj Makedoniji, Crnoj Gori i Sloveniji. 

Kompletna oprema Skymusica, koji je poznat po tehničkoj produkciji koncerata domaćih i svetskih zvezda, biće prikazana na događaju u punom sjaju.

Kaskadno postavljene bine sa pokretnim elementima, i same će se “kretati” po prostoru Arene.

RepublikaFoto: Promo foto
Tekst potpisa

Specijalni scenski laseri najpoznatijeg svetskog proizvođača, Kvant, koji su do sada viđani samo na najprestižnijim svestkim manifestacijama poput filmskog festivala u Kanu i Evrovizije, biće korišćeni na MAC ceremoniji.  

Najavljeno je više od 1000m2 LED ekrana, preko 1200 inteligentnih rasvetnih tela, pirotehnika poslednje generacije, a sve to biće instalirano na neverovatnih 400 motornih dizalica. Poređenja radi, na standardne koncertne produkcije u Areni instalira se oko 100 motornih dizalica, a MAC produkciji limit predstavlja samo nosivost krovne konstrukcije Štark Arene.

RepublikaFoto: Promo foto
Tekst potpisa

Specijalno osmišljene i režirane nastupe na MAC-u izvešće Lepa Brena, Jelena Rozga, Senida, Buba i Jala, Nina Badrić, Kaliopi, Tonči Huljić, Nevena Božović, S.A.R.S., Balkanopolis, Magnifico, Who See, Sara Jo, Oliver Mandić, Aleksandra Radović, a u planu je i specijalni zajednički nastup 11 rap i pop muzičara sa glumcem Viktorom Savićem.

Svečana dodela nagrada na MAC-u 2020 trajaće oko 3 sata, a ceremoniju će prenositi najgledanije televizije u svim zemljama učesnicama.  Gledaoci iz Srbije moći će da prate manifestaciju na programu TV Pink, U Hrvatskoj na TV RTL, emiter u Crnoj Gori je RTCG, u Severnoj Makedoniji Kanal 5, u Bosni i Hercegovini RTRS i FTV, a u Sloveniji TV3.

Prenos uživo sa MAC carpeta počinje u 19:30, a live prenos manifestacije počinje u 21h.

Ulaznice se mogu nabaviti na tickets.rs a deo prihoda izdavaja se u humanitarne svrhe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading