Ana Ivanović podržava humanitarnu akciju MAC-a! Podršku daju i Slobodan Trkulja, SARS, Sara Jo, Toni Cetinski, Knez…

Autor: Republika

Zabava

17.01.2020

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao i prošle godine, Music Awards Ceremony i ovoga puta ima i humanitarni aspekt. Bioxgn MAC 2020 fokusiran je na ravnopravnost polova, i svojim aktivnostima podržava društveno odgovorne programe koji se bave tom tematikom.

RepublikaFoto: Skymusic/Promo foto

Deo prihoda od prodaje ulaznica organizatori Skymusic i CEBEF preusmeriće UNICEF-u, koji će sredstva ravnomerno rasporediti u zemljama regiona za programe osnaživanja devojčica, a u isti fond otići će i sav prihod od prodaje MAC majica.

RepublikaFoto: Skymusic/Promo foto

Rodnu ravnopravnost kao humanitarni aspekt MAC-a podržava i društveno odgovorna kompanija Mozzart. S početkom drugog kruga glasanja, glasači imaju priliku da na uplatno isplatnim mestima i sajtu ove kompanije tipuju ko će biti pobednik u kojoj kategoriji, kao i koji izvođač će imati veću podršku publike. Čitav prihod namenjen je u humanitarne svrhe za programe podrške rodne ravnopravnosti.

RepublikaFoto: Skymusic/Promo foto

Ljudi dobre volje, koji žele da učestvuju u humanitarnoj akciji MAC-a, mogu putem sajta musicawardsceremony.com nabaviti MAC majice sa duhovitim natpisima, koje su već ponele brojne poznate ličnosti: Slobodan Trkulja, Kaliopi, Žarko S.A.R.S., Toni Cetinski, Sara Jo, Ana Stanić, Knez, Tropiko bend, Danijel Alibabić, Lena Kovačević, Kaja, Ilma Karahmet…

Humanitarnu akciju MAC-a podržala je i Ana Ivanović, nacionalna ambasadorka UNICEF-a, koja je istakla da je važno da velike manifestacije ali i poznate ličnisti promovišu ispravne i plemenite vrednosti.

"Rodna ravnopravnost i osnaživanje devojčica i žena je od krucijalne važnosti za razvoj svakog društva, i zato mi je veoma drago da vidim da se ove godine humanitarni aspekt MAC-a fokusira baš na to, jer mislim da treba o tome što više da se govori".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading