Magnifico, Who See i Sara Jo nastupaju na MAC-u

Autor:

Zabava

13.01.2020

16:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Organizatori manifestacije Music Awards Ceremony najavljuju još dobre muzike na Bioxgn MAC 2020 koji će biti održan 27. januara u Štark Areni. Još hip-hopa, popa i world music-a stiže u Arenu sa nastupima Magnifica, Sare Jo i sastava Who See.

Foto: Promo foto
Magnifico

Slovenački muzičar Magnifico, najpoznatiji po autorskoj muzici za film “Montevideo, Bog te video”, ceremoniju MAC smatra jednom veoma dobrodošlom podrškom muzici u regionu.

“Svaka podrška muzici je dobrodošla, posebno MAC koji obuhvata širi region, pokušava da ne bude skroz lokalni, što je jako dobro, što je muzici potrebno!” rekao je Magnifico.

Foto: Promo foto
Who See

Crnogorski reperi Who See najavili su nastup na MAC-u u svom šaljivom stilu:

I mlađe generacije imaju itekako razloga da dođu u Štark Arenu 27. januara, jer će jedna od trenutno najvećih mladih pop zvezda – Sara Jo na ceremoniji imati nastup koji je specijalno osmišljeni i režiran samo za tu priliku.

“Itekako nam je trebalo nešto kao što je MAC, ne samo zbog nominacija, nego i zbog te velike scene i mogućnosti da izvedeš neku svoju pesmu na potpuno drugačiji način, i da te publika doživi i upozna na drugačiji način” kaže Sara Jo.

Svoje nastupe na MAC-u do sada su potvrdili Jelena Rozga, Senidah, Lepa Brena, S.A.R.S., Tonči Huljić, Nevena Božović, Kaliopi, Balkanopolis, Buba i Jala, a najavljen je i specijalni nastup 11 hip-hop i pop muzičara sa glumcem Viktorom Savićem, čije detalje organizatori iz Skymusic-a za sada ne otkrivaju.

Foto: Promo foto

Ulaznice za MAC mogu se nabaviti na tickets.rs a deo prihoda organizatori će preusmeriti UNICEF-u u humanitarne svrhe, za programe osnaživanja devojčica.

Svečana dodela nagrada na MAC-u 2020 trajaće oko 3 sata, a ceremoniju će prenositi najgledanije televizije u svim zemljama učesnicama. Gledaoci iz Srbije moći će da prate manifestaciju na program TV Pink, u Hrvatskoj na TV RTL, emiter u Crnoj Gori je RTCG, u Severnoj Makedoniji Kanal 5, u Bosni i Hercegovini RTRS i FTV, a u Sloveniji TV3.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading