Uskoro će izaći pred javnost i ispričati sve: Džastin Biber boluje od teške bolesti!

Autor:

Zabava

09.01.2020

18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džastin Biber proteklih nedelja nalazi se na meti kritika zbog izgleda, a mnogi su se osvrnuli na fotografije na kojima ima loš ten.

Foto: Youtube.com/Justin Bieber
Džastin Biber

Međutim, pevač je otkrio svoju stranu priče i saznalo se da boluje od lajmske bolesti.

Biber je ovu tužnu vestpotvrdio na Instagramu, navodeći kako je to ugrozilo njegovu kožu, moždane fukncije i zdravlje uopšteno.

- I dok mnogi ljudi pričaju kako Biber izgleda kao go**no, nisu svesni toga da mi je nedavno dijagnostikovana lajmska bolest. I ne samo to, to se odrazilo na moj vid, na moju kožu, moždane funkcije, energiju i celokupno zdravlje. Ove stvari će biti objašnjene u dokumentarcu koji ću uskoro objaviti na Jutjubu. Moći ćete da saznate sa čim sam se sve nosio i borio! Bilo je to teških nekoliko godina, ali uz odgovarajuću terapiju koja će mi pomoći da pobedim bolest vratiću se bolji nego ikada - napisao je Biber.

Foto: Youtube.com/Justin Bieber
Džastin Biber

Biber će detalje o svojoj borbi sa lajamskom bolešću ispričati u dokumentarnoj seriji "Justin Bieber: Seasons", a podršku nakon javnog istupanja dobio je od pevačice Avril Lavinj, koja je vodila bitku sa istom bolešću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading