Svet ih nikada neće prežaliti: Ove legende su ispraćene na večni počinak u 2019. godini

Autor: S. S.

Zabava

01.01.2020

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdano nebo izgubilo je ove, odlazeće godine, brojne velikane glumišta, čija lica svi prepoznajemo, kao i muzičke legende koje su iza sebe ostavile neizbrisiv trag.

Kit Flint

U ovom tekstu podsetićemo se najpoznatijih ličnosti, za koje sigurno niko ne može reći onu čuvenu "Nikad čuo".

Frontmena "Prodidži-ja" ubila ljubav?!

Pevač i plesač grupe "Prodidži" Kit Flint (49), pronađen je mrtav u svojoj kući u Eseksu 4. marta ove godine, a kako kaže obdukcija, najverovatnije se obesio. 

Toksikološki nalaz krvi pevača pokazao je da je u njegovom organizmu bilo kokaina, alkohola i kodeina pre smrti.

Ipak, Kerolajn Bisli Mari, koja je radila obdukciju kaže, da posle toksikoloških nalaza ne može tačno da tvrdi da je pevač oduzeo sebi život.

- Ne možemo sa sigurnošću da kažemo šta mu je prolazilo kroz glavu u tom trenutku.

On je poslednji put viđen dva dana pre tragedije, kada je istrčao lični rekord na trci dugoj pet kilometara u parku u Čelmsfordu, a potom i u pabu "Galvin grin men", i činilo se da je bio u dobrom raspoloženju. On je zajedno sa ličnim trenerom ručao u pabu, gde je bio rado viđen gost. Kažu da se sve vreme šalio sa ostalim gostima koji su tu jeli. Čak je tražio dozvolu od trenera da sa sobom kući ponese nekoliko boca piva i sajdera (fermentisano alkoholno piće od jabuke).

Ali, Flint se u tim momentima borio s ličnim demonima. Ostrvska štampa navodi da je preklinjao suprugu, japanskog di-džeja Majumi Kaj (31), koja ga je ostavila pred Novu godinu i otišla u rodni Tokio, da se vrati kući. Nadao se da će telefonskim razgovorima uspeti da je ubedi da se ipak pomire. Ona se nije predomislila i insistirala je na tome da prodaju kuću, što je slomilo Kita. Izgleda da je mislio da ne može da nastavi život bez nje, pa se obesio.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Meri Fredrikson

Pevačica "Rokset-a" se borila pola života

Čuvena pevačica grupe "Rokset" Meri Fredrikson preminula je u 61. godini 9. decembra u svom stanu posle duge i teške bolesti.

- Sa velikom tugom saopštavamo da je jedna od najvećih i najvoljenijih umetnica preminula. Meri Frederiksen je umrla ujutro 9. decembra od posledica svoje bolesti – saopštila je porodica pevačice.

Njoj je još 2001. otkriven tumor na mozgu, a ova grupa morala je da 2016. otkaže kompletnu turneju povodom trideset godina postojanja zbog njenog lošeg stanja. Zbog bolesti je ostala slepa na jedno oko i oštećen joj je sluh, a mesecima je i otežano pričala.

Ona se tada obratila fanovima emotivnom porukom.

- Ovo je bilo izvanrednih 30 godina benda "Rokset". Nažalost, za mene su gotovi dani turneje, i zato bih želela da se zahvalim svim fanovima koji su tako dugo bili verni našem duetu - poručila je tada Mari.

RepublikaFoto: youtube.com/Mark Atienza
Bili Drago

Najvećeg zlikovca savladao moždani udar

Glumac Bili Drago, koji je često igrao uloge hladnokrvnih i surovih gangstera i koji je najpoznatiji po rolama u filmovima "Nedodirljivi" , umro je u Los Anđelesu, usled komplikacija vezanih za moždani udar. Imao je 73 godine.

Kada su u pitanju TV serije, igrao je demona Barbasa u nekoliko epizoda "Čari", a takođe se pojavio i u televizijskom hitu "Dosije Iks".

Pojavivši se u više od 100 filmova, imao je uloge i u tri filma Čaka Norisa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Deni Ajelo

Legenda "Kuma" dočekao duboku starost

Glumac Deni Ajelo, nominovan za Oskara za najboljeg sporednog glumca u filmu "Učini pravu stvar" preminuo je 13. decembra u 87. godini u Nju Džersiju. Pretpostavlja se da je umro od posledica infekcije.

Ajelo se proslavio ulogama u filmovima "Učini pravu stvar" i "Kum 3".

Glumac je preminuo nakon kratke bolesti, potvrdio je njegov portparol.

- S dubokom žalošću obaveštavam da je Deni Ajelo, voljeni suprug, otac, deda, glumac i muzičar, preminuo nakon kratke bolesti. Porodica traži privatnost u ovom trenutku - saopšteno je.

Često je glumio italijanskog "tvrdog" momka. Njegova karijera trajala je od ranih 70-ih do danas.

Iza sebe je ostavio suprugu Sendi, s kojom je bio u braku od 1955. godine, i troje dece.

RepublikaFoto: instagram.com/choupettesdiary
Karl Lagerfeld i njegova ljubav Šupet

Direktor "Šanel-a" mački ostavio bogatstvo

Karl Lagerfeld, ekscentrični nemački modni dizajner, preminuo je 19. februara u 85. godini od raka pankreasa.

Kreativni direktor "Šanela" Karl Lagerfeld nedeljama unazad nije osećao dobro, zbog čega je propustio nekoliko revija, a to je bio prvi put od kako radi za "Šanel" da se nije prošetao modnom pistom na kraju revije. Tada je kao razlog izostanka Lagerfilda naveden umor.

Dok je svet mode oplakivao smrt legendarnog dizajnera, mediji su se fokusirali na njegovog kućnog ljubimca koji je odavno poznata ličnost na internetu. Naime, njegova mačka ima više od 277.000 pratilaca na Instagramu i blog na kojem su objavljivane fotografije iz svakodnevnog života.

Mačka Šupet navedena je kao jedna od naslednica velikog bogatstva. Karl je u jednom od intervjua 2015. godine potvrdio ovu informaciju, dodajući da ostali bliski prijatelji i porodica ne treba da brinu jer će i oni dobiti "svoj deo kolača". On u nekoliko navrata izjavljivao kako bi, da može, oženio svoju mačku. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luk Peri

Zvezda "Beverli Hilsa" verenicu ostavio praznih ruku

Glumac Luk Peri, najpoznatiji po ulozi u veoma popularnoj seriji "Beverli Hils", preminuo je u 52. godini 4. marta, baš kada i frontmen "Prodidžija", nakon što je nedelju dana ranije doživeo moždani udar, pa su se od tada lekari danonoćno borili za njegov život.

Kako prenose američki mediji, moždani udar je bio toliko jak da Luk nije mogao da se izbori sa onim što ga je snašlo.

Luk je poslednjih dana bio okružen članovima porodice, a za sobom je dvoje dece i verenicu.

U testamentu je otkriveno da je Luk odlučio da sve ono što je stekao za života ostavi svojim naslednicima sinu i ćerki, dok je verenica, s kojom je bio 11 godina, ostala praznih ruku.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading