IGRA SUDBINE: Nova serija od januara na TV Prvoj!

Autor:

Zabava

26.12.2019

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od kreatora sada već kultnih "Istina i laži" stiže nova domaća hit serija "Igra sudbine" , koju ćete gledati od januara na Prvoj televiziji. Intrigantna priča o zamenjenim mestima osvojiće vas na prvo gledanje.

RepublikaFoto: instagram.com/luka_raco
Luka Raco

Rađena po kolumbijskoj telenoveli, serija “Igra sudbine” prepuna je živopisnih likova, neočekivanih humorističkih obrta, ljubavnih intriga i skandala, trilerskih zapleta, poslovnih spletki i izdaja, ali pre svega najčistijih emocija ljubavi, prijateljstva, odanosti, porodičnih i prijateljskih odnosa, koji pobeđuju sva iskušenja.

Dok pratimo živote i dogodovštine likova iz dva sveta - bogatih i uspešnih, ali i siromašnih radnika i marginalaca, nameće se uvek aktuelno pitanje: Da li je materijalno bogatstvo dovoljno za sreću ili se prava sreća nalazi u stvarima koje se ipak ne mogu kupiti novcem, u ponovnom rađanju prijateljstva, trijumfu ljubavi i volji da se porodica očuva i ujedini?

RepublikaFoto: Misa Obradović
Olja Lević

Sinopsis:

Život Alekse i Luke će se iz korena promeniti kada Lidija, medicinska sestra na samrti, prizna Adi Kanački, dami iz visokog društva, tajnu koju je godinama čuvala. Naime, dok ju je negovala posle porođaja slučajno je napravila "malu" grešku – zamenila je njenog sina.

Dvadeset i sedam godina kasnije, Ada će Luku i Aleksu (svog biološkog sina i drugog kog je godinama odgajala) naterati da zamene svoja mesta. Isprva će delovati da je razlog ovakve njene odluke, zapravo Adina želja da ih obojicu nauči najvažniju lekciju u životu, jer je zaključila kako je jedan pobesneo od bogatstva, a drugi od siromaštva.

RepublikaFoto: instagram.com/milicamilsaisakovic
Milica Milša

Aleksa, koji je rastao u izobiljnu i bogatsvu će tada po prvi put u svom životu iskusiti šta znači biti bez novca, dok će Luka, koji je odrastao u siromaštvu, preko noći dobiti sve ono o čemu je oduvek sanjao - postaće bogat, ali će preuzeti i mnogo veće odgovornosti u svom životu. Obojica će se tada susresti sa novim životnim izazovima. Za Luku će to biti vođenje multinacionalne kompanije, kako bi ispunio očekivanja svoje biološke majke, a Aleksa će morati da se prilagodi novom životu, bez luksuza na koji je navikao.

Novi život uticaće i na to da Luka postane popularan preko noći, privlačan ženama, što će ga promeniti i izazvati ljubavne turbulencije u njegovoj dugogodišnjoj vezi sa Milom, dok će se Aleksa susresti sa izdajama u svom najbližem okruženju, i morati da se zamisli nad time ko su mu pravi prijatelji, i kako tretira ljude oko sebe. Kako vreme bude odmicalo, otkriće se da insistiranje da Luka i Aleksa zamene mesta, krije i dodatne Adine motive, majčinsku potrebu da ih obojicu zaštiti od života koji ih vode do toga da sami sebi postaju pretnja. Uprkos mnogim preprekama i poteškoćama, Ada će uskoro uvideti da ovakva dramatična promena u njihovim životima, ipak daje daje pozitivne rezultate, i čini da Luka i Aleksa postaju bolji ljudi…

Pisac: Žarko Jokanović

Reditelji: Mihailo Miša Vukobratović i Stanko Milošević

Glavne uloge: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Vladan Savić, Olja Lević, Matea Milosavljević, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Pavle Jerinić, Slobodan Ćustić, Jelena Đukić, Kristina Jovanović, Vuk Saletović, Darko Tomović, Ammar Mešić, Miloš Vlalukin, Slaviša Čurović, Danica Ristovski, Božidar Zuber, Iva Štrljić, Milan Bosiljčić, Vlada Aleksić, Snežana Savić, Daniela Kuzmanović, Miljan Davidović

Produkcija: SMART media production

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading