(VIDEO) Bivša "Bičarka" objavila spot za pesmu iz novog hit filma "4 ruže": Maraja, legenda hip-hopa ponovo kida!

Autor: Blic

Zabava

22.12.2019

14:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Jelić – Maraya, nekadašnja članica popularnog benda “Bičarke na travi” snimila je spot za pesmu “Klizavi prstići”, jednu od nosećih tema hit filma "4 Ruže" koji ovih dana puni bioskopske sale po Srbiji.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Maraja

"Blic" ekskluzivno objavljuje spot koji preti da postane nova generacijska andergraund himna.

Marija Jelić, autorka “Klizavih prstića” potpisnik je muzike za film "4 Ruže", a koji je režirao njen suprug Vasilije Nikitović, sa kojim ima sedmoro dece, a osmo je na putu.

- "Četiri Ruže” je naš zajednički projekat koji se razvijao koliko i naša velika porodica, čitavih deset godina. Srećna sam što sam i muziku iz moje mladosti, taj izraz jedne životne filozofije, prkosa i urbanog bunta, unela kao duh i energiju u naš veliki film. I sada sa nestrpljenjem iščekujem da spot “Klizavi prstići” grune pred publiku - kaže Maraya.

Kompozitor pesme je Nenad Aleksić Sha, izdavač je "Take it or leave it records", a produkciju potpisuje Toxic.

Film "4 Ruže" u prve dve nedelje prikazivanja pogledalo je više od 30.000 gledalaca u Srbiji, a uskoro će početi da se prikazuje i u bioskopima u regionu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marija

22.12.2019 20:18

Odlican film,odlicna muzika kao i glumacka ekipa?