SVI SMO ZAVIDELI OVOM PLEJBOJU: Umro Hju Hefner

Autor: Republika

Zabava

28.09.2017

06:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osnivač najpopularnijeg magazina na svetu "Plejboj" umro je u 91. godini, u Los Anđelesu. Iako neverovatno zvuči, preminuo je u krugu svoje porodice.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bog lepih žena nas je napustio u 91. godini

Umro je u svom domu, prirodnom smrću.

Davne 1953. godine, samo sa 600 dolara u džepu, Hju Hefner je osnovao časopis Plejboj koji će tokom godina prerasti u multi-milionsku industriju i ostaviti neizbrisiv trag na ljude širom sveta.

Kako je bogatstvo raslo, tako je i sama legenda o Hju Hefneru postajala veća, od brojnih lepotica koje je s lakoćom i neverovatnim šarmom osvajao, do njegovog ekstravagantnog načina života ispunjen bogatstvom i prelepim ženama.

Mnogi su ga kritikovali i nazivali relikvijom seksističkog doba, posebno u njegovim kasnijim godinama, kada je otvoreno pričao o svojim orgijama u čuvenoj Plejboj vili sa Plejboj "zečicama" daleko mlađim od njega.

Ali sasvim je sigurno da su brojni muškarci zavideli na njegovom izuzetnom životu koji je bio definicija muške adolescentske fantazije.

Hju Hefner, sam po sebi Plejboj, osnivač multi-milionske imperije, nakon dugog i ispunjenog života, umro je u 91. godini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading