Finale muzičkog šoua „Tvoje lice zvuči poznato“ večeras UŽIVO u 21h na Prvoj! Publika bira pobednički tim: Sav prihod od glasanja ide u humanitarne svrhe!

Autor:

Zabava

20.12.2019

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon 11 nedelja i mnogo fantastičnih nastupa kroz 11 epizoda, došli smo do kraja. Večeras od 21 čas, uživo, na Prvoj televiziji očekuje nas veliko finale naše najdraže emisije sa najlepšim, humanitarnim ciljem – „Tvoje lice zvuči poznato“. Veče će obeležiti spektakularni nastupi takmičara u ulogama najpopularnijih svetskih i domaćih zvezda, kao i revijalni nastupi naših popularnih pevača. Specijalni članovi žirija biće ministar spoljnih poslova Ivica Dačić i sjajni Haris Džinović, a naš redovni žiri, Uroš Đurić i Dušan Alagić, konačno će moći da se opusti i sa uživanjem prati sve performanse, jer pobednika bira publika iz Srbije i regiona (Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Makedonija) svojim SMS glasovima. Takođe, u večerašnjoj finalnoj epizodi nemamo pojedinačnog pobednika, već ćemo na kraju proglasiti pobednički tim ove super „All Stars“ sezone.

RepublikaFoto: Promo foto
TLZP

Za nagradu od 25.000 eura, takmičiće se pet dobropoznatih timova. Tim 1 u čijem sastavu su Ana Kokić i Aleksa Jelić, zapaliće scenu kao temperamentna Šakira i španski muzičar Alehandro Sanc. Tim 2, Katarina Bogićević i Dragan Kojić Keba, sigurno će nas zabaviti kao popularna bosanskohercegovačka grupa Dubioza kolektiv. Ivana Peters i Daniel Kajmakoski koji čine Tim sezone 3 predstaviće nam se kao Neli Furtado i Džejms Morison. Fantastični Edita Aradinović i Nenad Pagonis iz Tima 4 večeras će zablistati kao Majli Sajrus i Bili Ajdol. Tim produkcije, Nenad Knežević Knez i Željko Šašić, transformisaće se u prave operske velikane Andreu Bočelija i Lučano Pavarotija.

Pobeda je nikad neizvesnija, iza koje stoje žestoke pripreme, a favoriti će sigurno dati sve od sebe da publika glasa baš za njih.

Emisija „Tvoje lice zvuči poznato“ još jednom će pokazati da je najhumaniji šou jer celokupan prihod od SMS glasova ide u humanitarne svrhe. Novčane zarade odrekli su se Prva televizija, Radio Televizija Republike Srpske, Federalna televizija BiH, TV Sitel, Comtrade, mobilni operateri Telekom, Telenor i Vip, i produkcija Emotion.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading