BOŽE SAČUVAJ: Influenserka pristala da reklamira OTROV!

Autor: Mondo.rs

Zabava

18.12.2019

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Molim?

Foto: Instagram.com/laurengoodger
Loren Gaddžer

Najezda Instagram influensera više nije bauk - ono što su nekad ljudi posmatrali kao pućenje uz reklamiranje neke sprave za vežbanje, danas je ozbiljan posao.

Ne mislimo samo na zaradu - doduše, pomenućemo da je odlična i da je često dovoljan jedan tag ka nekom odmaralištu, pa da gledate kako zgodne i zategnute lepotice švrkaju plažama Maldiva.

Često su savesni, ukazuju pratiocima na društvene probleme, pozivaju na humanitarne akcije, ali nekad, samo nekad, urade i dokumentarac kako bi pokazali kako su pojedini influenseri jednostavno glupi.

Jedan od onih koji je uzeo stvar u svoje ruke kako bi pokazao da većina njih ni ne zna šta reklamira na svojoj stranici je komičar poznat kao BlindBoy Boatclub, koji je snimio dokumentarac u kojem poziva britanske influensere na sastanak kako bi reklamirali njegov proizvod.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I am not perfect but I am limited edition ?

A post shared by Lauren Goodger (@laurengoodger) on Oct 14, 2019 at 1:16pm PDT

 

U pitanju je kafa "obogaćena jedinjenjem koje sadrži cijanid".

Prva koja je nasela i rekla mu "to će kupovati svi moji prijatelji" je britanska starleta Loren Gudžer, koja se već nekoliko puta našla na meti javnosti. Uglavnom zbog toga što ni ne zna šta reklamira - jer je jednom putem Instagrama pozvala devojke da budu "web-cam modeli".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading