KRAJ: Simpsonovi se završavaju 2020. godine!

Autor:

Zabava

30.11.2019

21:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Al Džin, producent i scenarista, odbio je da potvrdi reči kompozitora Dena Elfmana da se ove godine snima poslednja sezona Simpsonovih, prenosi Radio Tajms.

Foto: youtube.com/printscreen
Simpsonovi

Džin je u intervjuu za Metro rekao da nije upoznat sa planovima da se okonča snimanje Simpsonovih, nakon 31. sezone.

"Ne želim da ukažem nepoštovanje gospodinu Elfmanu, ali s pravljenjem nove sezone počinjemo sledeće godine i ne planiramo da završimo posle toga.” Elfman, koji je napisao tematsku pesmu ovog animiranog filma 1989. godine, nedavno je otkrio da se “po onome što je čuo, Simpsonovi privode kraju”, i da je ovo verovatno poslednja godina.

“Ne znam baš tačno, ali ono što sam čuo, ovo je poslednja godina”.

Džin je radio na Simsonovima prve četiri godine, kada je serija postala pop-kulturni fenomen. Nakon kraćen odsustva vratio se u ekipu 1998. godine i postao apsolutno njen najvažniji kreator 2001. godine, tačnije od trinaeste sezone “Simpsonovih”. Često su se čule kritike na račun kvaliteta serije, ali je ona zadržala armiju obožavalaca širom sveta.

Foto: Printscreen/YouTube/Simpsons Clips
Simpsonovi

“Zapanjen sam i zadivljen što je trajalo toliko dugo koliko je trajalo. Dakle, morate da shvatite, kada sam počeo Simpsonove, napisao sam tu ludu muziku i očekivao sam da je niko neće čuti jer zaista nisam mislio da ima ikakve šanse”, rekao je Elfman, a prenosi Metro.

On dodaje da je verovao da će se snimiti tri epizode i da će to biti to, jer je serija “bila čudna u to vreme”.

“Verujte mi, to je zaista veliko iznenađene u mom životu.”

Seriju Simpsonovi kreirao je Met Groning, a za trideset i jednu sezonu prikazano je 670 epizoda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading