Prevarili ga: Enrike Iglesijas otkazao koncert u Hrvatskoj!

Autor: Mondo.rs

Zabava

21.11.2019

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni španski pevač Enrike Iglesijas otakazo je svoj solistički koncert u Zagrebu, navodno zbog problema sa ogranizatorima.

RepublikaFoto: Youtube.com/Enrique Iglesias
Enrike Iglesijas

Koncert je trebalo da se održi 1. decembra, a otkazani su i najavljeni nastupi u Litvaniji i Belorusiji.

Kako strani mediji prenose organizator je navodno prevario obožavaoce za novac, promovišući koncerte bez plaćanja Iglesijasu i njegovom timu.

"Koncert Enrikea Iglesijasa, koji je trebao da se održi 1.12.2019. u Areni Zagreb, otkazan je zbog neispunjenja ugovornih obveza organizatora prema izvođaču. Pored koncerta u Zagrebu, otkazani su još koncerti Enrikea Iglesijasa u Minsku i Rigi u organizaciji istog organizatora. Organizator je iz Bugarske, a Eventim je kao posrednik prodavao ulaznice u ime i za račun tog organizatora. Iako još uvek prikupljamo informacije od organizatora i izvođača, verujemo da ćemo danas moći objaviti informaciju o otkazivanju koncerta na našoj web stranici s uputstvima za kupce", objasnila je Antonija Nikšić iz hrvatskog Eventima za "24sata.hr".

RepublikaFoto: Youtube.com/Enrique Iglesias
Enrike Iglesijas

Osim kao organizator Enrikeovog koncerta, ova kompanija se predstavljala i kao lokalni promoter i za druge umetnike uz najave koncerata Brajana Adamsa, Malume i Hosea Karerasa. Lažni organizator radio je s partnerima, te uzeo novac i otišao. Nisu bile isplaćene ni hale niti umetnici. Navodi se da su uzeli milion evra od zarade prilikom pretprodaje ulaznica.

Iz tima slavnog pevača poručuju da će organizovati nove datume koncerata na sličnim lokacijama.

Latino zavodnik Enrike Iglesijas održao je spektakularan koncert  u beogradskoj Areni 2016., a pre toga pevao je u Beogradu sedam godina ranije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading