DŽENIFER LOPEZ ŽRTVA ZLOSTAVLJANJA: Tražio je da mu pokažem GRUDI, a onda je izašao BRONKS iz mene

Autor: blic.rs

Zabava

16.11.2019

14:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica i glumica Dženifer Lopez otkrila je kako je posle nepristojnih zahteva reditelja počela da paniči, ali je odlučila da mu se suprotstavi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dženifer Lopez

Iako je godinama ćutala o tome, Dženifer je ispričala je da ni nju nije zaobišlo polno uznemiravanje i to od jednog reditelja.

- Tražio je da mu pokažem grudi. A ja sam mu rekla da nismo na setu i rekla sam "ne". Zauzela sam se za sebe. Smešno je jer se sećam da sam u tom trenu počela da paničim - rekla je ona.

Sa njom i rediteljem u bekstejdžu je bila kostimografkinja, koja je sve vreme ćutala.

- Rekao mi je to pred drugom ženom i ja sam rekla ne. Srećom, čini se da je odrastanje u Bronksu izašlo iz mene - ispričala je Dženifer na panelu u Americi posvećenom ženama koje su bile zlostavljane.

Međutim, Dženifer je poslala jasnu poruku svim glumicama koje mogu doći u sličnu situaciju da pokažu stav i daju do znanja rediteljima i producentima da ne mogu tako da se ponašaju.

- Ako popustiš, misle da mogu da rade šta hoće. No budući da sam postavila granicu i rekla ne, povukao se i kasnije se izvinio - istakla je glumica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading