(FOTO) Ubijen brat poznate pevačice!

Autor: Alo

Zabava

31.10.2019

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica Nikol Šercinger (41) je juče na svom Instagram profilu je objavila tužnu vest - njen brat od strica je ubijen.

RepublikaFoto: instagram.com/tscherzy
Nikol...

Njen brat od strica, Džon Federik (35) ubijen je 26. oktobra na Floridi. Vozač je pobegao sa lica mesta i policija je još uvek u potrazi za njim.

Pevačica je na svom Instagram profilu napisala da joj je srce slomljeno i podužom porukom se oprostila od brata objavivši njegovu fotografiju.

RepublikaFoto: youtube.com/ BestAuditionEver
Nikol...

- Ovo je kao noćna mora iz koje se nikad nećemo probuditi... S najtežim bolom u srcu kažem zbogom mom prelepom rođaku Džonu Boju. U subotu, 26. oktobra u 3 ujutro, oduzet je njegov život, na Floridi, u Fort Loderdejlu. Moja porodica prolazi kroz agoniju sa spoznajom da ga je neko udario u glavu i samo ga ostavio tamo da umre - napisala je Nikol.

- Moj divni brate, mnogo te volim. Ovaj svet je bio bolje mesto dok si ti bio deo njega. Nikada te nećemo zaboraviti i nosićemo te sa sobom zauvek - uputila je pevačica poslednji pozdrav Džonu.
 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading