Humanost na delu: Vil Smit se priključuje kampanji za borbu protiv beskućništva!

Autor: washingtonpost.com

Zabava

14.10.2019

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je objavljeno na Vašington Postu, Vil Smit i Helen Miren će se priključiti kampanji prikupljanja sredstava u borbi protiv globalnog beskućništva tokom jednodnevne manifestacije.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Vil Smit...

Naime 7.decembra, Smit је pristao da se udruži sa jednom kampanjom koja nastoji prikupiti novac za okončanje beskućništva i raseljavanje širom sveta.

U nastojanju da se prikupi 50 miliona dolara, ta kampanja ohrabruje ljude da jednu noć "spavaju" napolju, kako bi podržali dobrotvorne organizacije širom sveta - ideja je da Vil Smit bude uživo na Тajm Skveru u Njujorku, dok će Helen Miren biti na Trafalgar Skveru u Londonu. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Helen Miren...

Ova kampanja je planirana i u drugim većim gradovima uključujući i Čikago, Amsterdam, Los Anđeles i Madrid.

Sva prikupljena sredstva biće namenjena dobrotvornim ustanovama za pomoć beskućnicima i raseljenim licima. Međunarodni partneri za kampanju uključuju i Unicef SAD, Malala Fund, Soušl Bajt i Institut za globalno beskućništvo!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading