Super vikend na O2 televiziji! Nova sezona emisije “24 minuta sa Zoranom Kesićem” i direktan prenos “večitog derbija”!

Autor:

Zabava

21.09.2019

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emisija “24 minuta sa Zoranom Kesićem” ponovo startuje u subotu na O2 televiziji u svom dobro poznatom terminu u 21 sat! U novoj sezoni, autor emisije će sa svojim timom posebnu pažnju posvetiti pronalaženju laži, gluposti, demagogije, foliranja, ulizištva, primitivizma I kukavičluka na našoj društveno-političko-medijskoj sceni.

RepublikaFoto: Promo foto
Zoran Kesić

- A kada ih pronađemo, znate dobro šta sa njima radimo I nije uvek prijatno za gledanje. Sve ono što nas  svakodnevno iritira kao građane, inspirisaće nas u emisiji kao TV profesionalce - kaže Kesić I dodaje: - Što nervozniji I besniji budemo bili, epizode će biti smešnije I efektnije. Uigranost tima, iskustvo, zdrava atmosfera u ekipi I glad za novim pobedama motivisaće nas I u ovoj sezoni da negativne pojave, izjave I fenomene gazimo sa velikom razlikom, ubedljivo I brutalno, a opet sa šarmantnom lepršavošću u nastupu I našim specifičnim vicom u igri.

Ekipa emisije pripremila je čitavu lepezu smešnog za svoju publiku: “Biće jako smešno. Biće bolno smešno. Biće gorko smešno. I biće tužno smešno. Sa nama će se I u novoj sezoni družiti analitičari I gosti koji imaju šta da kažu, umeju da kažu I ne libe se da kažu. Nastavljamo da pravimo emisiju kakvu bismo I sami voleli da gledamo, ali pošto je niko drugi ne pravi, moramo eto mi. Materijala za “24 minuta” se nakupilo I svakoga dana ga je sve više I više. Vreme je za šolju!”, ističe poznati voditelj.

Muzički segment emisije i ubuduće će biti rezervisan za žive nastupe bendova koji nam se dopadaju. Sve je, dakle jasno.

Foto: Promo foto

Nastavlja se I tradicija prenosa najakutelnijih sportskih događaja na O2 televiziji! Ovog vikenda, ljubitelje fudbala na ovoj nacionalnoj stanici očekuje direktan prenos večitog derbija od 18 sati, kao I razgovor sa specijalnim gostima u studiju pre I posle završetka utakmice.

Partizan i Crvena zvezda igraju 161. put u prvenstvu, a ovaj “večiti derbi”, kao retko koji do sada, može da se nazove pravim evropskim.

Ne samo zbog želje na terenu, vatre na tribinama i obilja dobrih igrača, nego i zbog činjenice da se “crno-beli” i “crveno-beli” sastaju posle velikih i važnih utakmica u evropskim kupovima, a pred jesen koja im donosi velika iskušenja u tri takmičenja.

Nisu debitanti Savo Milošević, ni Vladan Milojević, znaju šta je derbi i Stojković i Marin, Tošić i Borjan, ali će čar ove posebne utakmice prvi put osetiti mnogi. Svi oni će imati sreću i čast da budu deo najboljeg što srpski fudbal ima, i priliku da pokažu koliko vrede i ko je bolji.

Derbi devetog kola Linglong Superlige Srbije i najveću utakmicu jeseni imaće priliku da vide i gledaoci O2 televizije, uz emisiju pre početka od 17.30h u kojoj će voditelji Miloš Šaranović I Miljan Milićević razgovarati sa specijalnim gostima u studiju ali I sa stadiona. Takođe, nakon završetka utakmice, uslediće I analiza igre u studiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading