Irina Šajk i Lejdi Gaga su prošlost: Bredli Kuper u ljubavi sa osam godina starijom glumicom!

Autor: Jutarnji.hr

Zabava

16.09.2019

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati glumac Bredli Kuper je kako se čini našao novu ljubav sa osam godina starijom glumicom sa kojom je snimljen u bliskom razgovoru.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bredli dok je bio u vezi sa Irinom Šajk

Naime, nedavno su objavljene fotografije na kojima glumica iz serije "Slatke male laži" sa sveže rastavljenim Cooperom prisno razgovara na ručku u New Yorku.

Rekla je i da joj je potpuno jasno da ljude zanima ima li on vezu.

- On je izvrstan čovek i jedan od najboljih prijatelja na svetu. Ne čudi me da su svi toliko znatiželjni oko njegovog života kad je tako spektakularan.

Bradley je ovog leta nakon četiri godine veze prekinuo s ruskim supermodelom Irinom Shayk (33).

Sve je kulminiralo kada se manekenka iselila iz njihove zajedničke, 25 miliona kuna vredne kuće. Navodno su već dogovorili starateljstvo nad ćerkom Leom De Seine Shayk Cooper.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bio je u vezi i sa pevačicom Lejdi Gagom

Krah ljubavi dogodio se brzo nakon njegovog emotivnog nastupa s Lady Gagom (33) na ovogodišnjoj dodeli prestižne filmske nagrade Oscar. Tada su mnogi zaključili kako su njih dvoje puno više od prijatelja.

No, Lady Gaga je navodno našla novog dečka (spominje se Jeremy Renner), a priča se da je i odbila ulogu u “Čuvarima galaksije 3” gde je trebala da igra Cooperovu ljubav.

Dok su bili bliski redovno je govorila kako je Bradley najdivniji čovek i prijatelj na svetu.

- Mi smo samo jako dobri prijatelji. Neverojatno dobri. Tako smo sretni. Mi smo kao porodica - rekla je Laura Dern (52) za US Weekly o svom odnosu s Bradleyjem Cooperom (44).

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading