"Loše mi je, nije mnogo njih ostalo uz mene": Britni Spirs se nakon nervnog sloma prvi put obratila fanovima!

Autor:

Zabava

21.08.2019

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Britni Spirs objavila je emotivnu poruku na svom Instagram profilu, a njeni obožavaoci su joj pružili podršku i poručili joj da nije sama i da uvek može da računa na njih.

Foto: youtube.com/ Britney Spears
Britni Spirs

Ona je objavila sliku citata na kome piše "Obrati pažnju na ljude koji ne tapšu kada ti pobeđuješ".

- Nikada ne znaš kome možeš da veruješ. Imam mali broj prijatelja i radim samo ono što me čini srećnom. Nekada mi je loše kad pročitam neke od komentara na moje objave i onda jednostavno izaberem da ih ne gledam. Nek pametni hejteri rade ono što im najbolje ide... Nek mrze! - napisla je Britni pored slike.

Pevačica je ovom izjavom dirnula svoje pratioce koji su joj pisali reči podrške.

"Ne zaslužuješ mržnju, ti si savršena. Samo se fokusiraj na lepe stvari", "Ti si lepa iznutra, ali i spolja", "Nemoj da se osećaš usamljeno, mi te volimo", samo su neki od komentara, a jedan pratilac joj je poručio - "Britni, ne veruj nikome svi su sumnjivi".

RepublikaFoto: youtube.com/ Britney Spears
Britni Spirs

Britni je nedavno izašla sa psihijateije gde je provela mesec dana. Ona je predhodno najavila da se povlači iz javnosti i otkazuje nastupe zbog toga što želi da se posveti svom zdravlju usled toga što teško podnosi očevu bolest i dobrovoljno se prijavila na lečenje u jednoj mentalnoj instituciji.

Njen bivši menadžer Sem Latfi tada je objavio navodne prepiske između Britni i njenoj menadžmenta, kao i porodice, gde tvrdi da pevačicu "drže protiv njene volje" i pokrenuo akciju "osloboditi Britni" nakon čega je čak bio i protest na ulicama.

Odmah nakon napuštanja mentalne institucije pevačica se oglasila povodom ovih navoda i situacije koja je eskalirala, pa istakla da ne treba verovati u sve što se piše, kao i da je ona jača nego što izgleda i da je Sem lažirao mejlove koje je predstavio njenim fanovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading