Sa 9 godina ju je silovao stric, a onda je postala najpoznatija voditeljka!

Autor:

Zabava

12.08.2019

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najpoznatija voditeljka na svetu, nije imala nimalo lako detinjstvo obzirom na to da je njena majka bila tinejdžerka kada ju je rodila i ostavila baki na čuvanje.

Foto: youtube.com/MaioGaGa24
Lejdi Gaga i Opra Vinfri

Rođena je 29. januara 1954. godine. Majka je bila tinejdžerka kad ju je rodila, pa ju je ostavila sa bakom kraj koje je devojčica rasla u velikom siromaštvu.

RepublikaFoto: youtube.com/ NEZA LATI
Imala užasno detinjstvo... Opra

Njena starija polusestra Patriša preminula je od kokainske zavisnosti, dok je njen polubrat preminuo od side. 

Sa samo devet godina bila je silovana od strane strica, a zlostavljanje je trajalo punih 13 godina. Sa 14 godina, je kao posledica silovanja, ostala u drugom stanju. Iz očaja i iz straha na sve načine je pokušavala da izazove spontani pobačaj, a kako nije uspevala, pomišljala je na samoubistvo. 

Beba se rodila pre vremena i nešto kasnije umrla. Od tada se Opra posvetila sebi. Zaposlila se na radio-stanici, potom je na televiziji bila voditelj jutarnjeg programa, da bi 1986. godine dostigla svoj najveći uspeh. 

Počela je sa emitovanjem svoje emisije "Opra Vinfri Šou", a potom je pokrenula svoj kanal "OWN" i tako sagradila medijsku imperiju. 

Danas se njeno bogatstvo procenju ne 3 milijarde dolara što je čini najbogatijom Afroamerikankom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading