Zadobila frakturu lobanje, lice joj u teškim podlivima! Porodicu Meljničenko zadesila užasna nezgoda!

Autor: story

Zabava

09.08.2019

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski biznismen i njegova supruga zaputili su se ka Sardiniji na porodični odmor kada im je planove poremetilo saznanje da je Andrejeva tetka Tamara, za koju je veoma vezan, doživela strašnu nezgodu.

Sandra i Andrej

Ruski biznismen Andrej Meljničenko (47) je nedavno odlučio da se otisne na putovanje sa suprugom Sandrom (42) i njihovom decom, Tarom (7) i Andrijanom (2), a odmor je ličio na mnoge prethodne - krstarili su čuvenom jahtom koja spada u deset najglamuroznijih na svetu.

Oni su krenuli od Francuske, gde imaju kuću u neposrednoj blizini Kana, i zaputili se nešto južnije. Destinacija je bila Italija, uplovili su u njene vode i krenuli ka Sardiniji, gde je trebalo da se zadrže nešto duže.

Nažalost, porodično letovanje je prekinula neočekivana i stresna situacija za čitavu porodicu. Naime, Andreju je na pola puta javljeno da je njegova tetka Tamara imala strašnu nezgodu kada se na nju obrušila nova polica, teška 200 kilograma, koju je nedavno ugradila u svoj dom. Ležala je nepomična puna dva sata ispod police, nemoćna da se domogne telefona, dok njeno zapomaganje nije čula kućna pomoćnica, koja joj je pritekla u pomoć.

Par se odmara na Sardiniji...

Nesrećna žena je prebačena u bolnicu, gde joj je ubrzo ustanovljeno da je zadobila frakturu lobanje i kontuziju glave, a lice joj je bilo u teškim podlivima.

Andrej je bio van sebe kada je ovo saznao i odlučio je da prekine odmor. Zaustavio se na prvoj sledećoj lokaciji, a ispostavilo se da je to Rim, pa se odatle privatim avionom zaputio da poseti tetku, dok su njegova supruga i deca ostali na jahti zajedno sa Sandrinom majkom.

Tamara je Andrejeva tetka sa očeve strane i takođe nosi prezime Meljničenko. Iako sama nikada nije imala dece, porodica joj je sve i uvek je bila privržena Andreju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading