Ovo nikad niste videli: Dečko prebogate Kajli Džener ubacio tone latica ruža u njhovu kuću!

Autor:

Zabava

06.08.2019

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbogatija žena ispod 30 godina na svetu, Kajli Džener uskoro će proslaviti svoj 22. rođendan, a njen dečko Trevis Skot je već počeo da slavi.

Foto: instagram.com/kyliejenner
Uskoro slavi 22. rođendan... Kajli Džener

Iako je rođendan slavne Kajli tek 10. avgusta, Trevis je odlučio da počne sa iznenađenjima i poznatu blogerku ostavio bez reči.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

partners in crime 4 evaaa????‍?‍?

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on Jul 21, 2019 at 2:16pm PDT

Naime, poznati reper napunio je kuću svoje devojke laticama ruža i to bukvalno. U trenutku kada je otvorila vrata svog doma, Kajli je ostala šokirana prizorom:

- Moja kuća je prekrivena ružama! Trevise, meni još uvek nije rođendan! O moj Bože! - napisala je nejmlađa milijarderka na svetu u opisu videa.

- Srećan rođendan. Ovo je tek početak. Volim te! - pisalo je u čestitki od Trevisa dok se u vdeu vidi i njihova jednogodišnja ćerkica Stormi koja uživa u igri laticama.

"Preslatko", "Taj čovek te voli", "Preromantično"...neki su od komentara oduševljenih pratilaca Kajli Džener koja je slavu stekla u rijalitiju "U korak s Kardašijanovima". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading