Irini skočila cena od razlaza sa Bredlijem, a evo kako su podelili starateljstvo nad ćerkom!

Autor:

Zabava

24.07.2019

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Manekenka ruskog porekla Irina Šajk (33) nedavno je prekinula četvorogodišnju vezu sa popularnim glumcem Bredlijem Kuperom i dok su svi očekivali ucveljenu ženu, svetski tom model dala im je sasvim drugačiji prizor.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Razišli se, a samo ona procvetala... Irina i Bredli

Samo od juna, Irina se fotografisala za četiri naslovnice, prvu za Vog Hong Kong, nakon toga letnji specijal za 032C, potom je usledio Harpers Bazaar i na kraju prava poslastica za muške oči - špansko izdanje Voga. 

Svi najveći brendovi i magazini očito se takmiče za dugonogu 178 cm visoku brinetu zelenih očiju u svojim kampanjama. Nedavno je snimila i urnebesno zabavni projekat za Moskino, pretvorivši se u dokonu nakinđurenu bogatu domaćicu iz Sauthemptona.

Ipak, španski Vog oduzeo je svima dah jer je ogroman tim u kojem se našla i Donatela Versaće pretvorio Irinu u boginju se*sa, gotovo svemirski prelepo biće i kao da još to nije bilo dovoljno, udružio je s drugom lepoticom, Adrijanom Limom. Fotografski dvojac Luiđi i Lango uspeo je ova dva slavna lica (a i tela) nagovoriti na sado-mazo fotosešn, no ni u jednom trenutku nisu prekoračili granicu dobrog ukusa.

- Kada se žene udruže i osnaže jedna drugu, događa se čarolija. Sinergija sestrinstva na naslovnici Voga. Hvala ti, divna prijateljice Adrijana Lima - napisala je Šajkova uz jednu od fotografija koju je objavila na svom Instagram profilu. I ta, kao i sve protekle Irinine objave nisu prošle bez hvalospeva njenoj lepoti, bračnih ponuda, ali i ženskih hrabrenja uz zaključke “nije te vredan”, aludirajući na Kupera.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

.... just us ..... ?? @adrianalima

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on Jul 20, 2019 at 7:28am PDT

Bivši par koji je u vezi proveo četiri godine, razišao se prilično mirno. To je mnoge začudilo jer od te famozne dodele Oskara na kojoj je pukla priča da su Lejdi Gaga i 44-godišnji Kuper mnogo više od glumačkog para iz filma “Zvezda je rođena”, svet nije prestao da bruji.

Padale su čak i opklade, obožavatelji se podelili na tim “Gaga” i “Irina”, tačnije s kojom će ovaj holivudski zavodnik na kraju i ostati, a onda je početkom juna Irina uslikana kako sama iznosi kovčege iz njihove zajedničke vile u Los Angelesu. Nije izgledala ucveljeno, niti je pravila skandale, već se okrenula poslu i uglavnom družila sa svojim starim prijateljima Rikardom Tiscijem, kreativnim direktorom Barberija i Alekom Maksvelom, kreativnim direktorom britanskog Voga.

Nije pravila dramu...Irina

Oni su je očigledno i nagovorili da krene punom parom da radi. S druge strane, Lejdi Gaga je navodno našla novog dečka (spominje se Džeremi Raner), ali i navodno odbila ulogu u “Čuvarima galaksije 3” gde je trebalo ponovo da glumi Kuperovu ljubav. U međuvremenu je došao na red i dogovor oko starateljstva nad dvogodišnjom kćerkicom Leom.

I dok su svi očekivali da će tu krenuti drvlje i kamenje, kako to obično biva kada na red dođe dogovor oko dece, Irinin i Kuperov slučaj bio je za svaku pohvalu. Bivši par se savesno dogovorio da će deliti starateljstvo nad malenom i to podeljeno, ali ne matematički strogo podeljeno, jer će to zavisiti i od njihovih poslovnih obaveza. Kako piše magazin Pipl, čak za to nisu potpisali nikakav ugovor te će nastojati da s ćerkom provode dosta vremena kako bi malena imala osećaj porodice. I da, Bredli je popustio u nečemu što nije hteo tokom njihove veze - pristao je da se iz Los Anđelesa preseli u Njujork.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lako su se dogovorili oko podele starateljstva nad ćerkom...

Navodno se trenutno ni s kim ne viđa, a ako se bude držao dosadašnje prakse, to neće trajati mnogo dugo, a ni Irini taj segment života nije prioritet.

- Irina se ni s kim ne viđa u ovom trenutku. Fokusirana je na ćerku s njom provodi vreme. Jednom, u budućnosti, volela bi imati nekoga, ali joj to sada nije ni najmanje prioritet. Upravo je izašla iz duge veze i sada se oporavlja - rekao je izvor blizak manekenki. A da Irinu drži optimizam i polet, potvrdila je u intervjuu za Harpers Bazaar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading