Sandra Meljničenko sa suprugom stigla u Italiju: Njihova jahta "A" glavna atrakcija!

Autor:

Zabava

22.07.2019

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbogatija Srpkinja Sandra Meljničenko godinama je već udata za milijardera Andreja Meljničenka, i uživa u ogromnom luksuzu, a njihov zaštitni znak definitivno je jahta "A" kojom su obišli skoro ceo svet.

Sandra i Andrej uživali su jednom od restorana na obali...

Aleksandra i Andrej ovoga puta iskrcali su se u Portofinu, proviciji Đenova gde letuju brojne svetski poznate face. Njiih dvoje su se iskrcali ubrzo nakon što se njihova jahta usidrila, a paparaci nisu propustili priliku da ih uslikaju.

Njihova jahta najzapaženija je na italijanskoj obali...

Gospođa Meljničenko oduševila je sve svojim stajlingom, naime, Sandra je za ovu priliku obukla "Šanel" komplet suknje i topa uz koji je idealno uklopila šešir i sandale. 

Prošetala zanimljiv stajling...

S druge strane, njen suprug bio je ležerno obučen i na kopnu se pojavio u bermudama, beloj majici, dok je na glavi imao jednostavni šešir.

Kao sav normalan svet... Sandra i Andrej

Sandra i Andrej su ovog puta decu ostavili kod bake i deke, a odlučili su se da odmor provedu u najužem krugu prijatelja. Ipak, da su deca sve vreme sa njom, iako nisu fizički prisutna, Sandra je dokazala kada je izlazila sa 400 miliona evra vredne jahte u vlasništvu njenog supruga. Fotografi su uspeli da zabeleže momenat kada je nekadašnja Modelsica u ruci držala telefon, a na fotografijama se vidi da je na maski upravo supruga jednog od najbogatijih ljudi na planeti sa ćerkom Tarom.

Misli na ćerku i tokom putovanja...Sandra Meljničenko

Podsetimo, Andrej Meljničenko ima bogatstvo koje se procenjuje na oko 12,8 milijardi dolara. Njegova supruga, bivša članica srpske grupe “Models”, 2017. godine je rodila njihovo drugo dete. Sandra se porodila u aprilu, pred svoj 40. rođendan, u bolnici u Nici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading