Samo što se razvela, već drugog drži za ruku: Adel nikad bolje nije izgledala!

Autor:

Zabava

11.07.2019

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavna pevačica Adel pojavila se na koncertu svoje koleginice Selin Dion, a osim činjenice da je drastično smršala mnogi su primetili da nepoznatog muškarca drži za ruku.

Nikad bolje nije izgledala... Adel

Naime, paparaci su uslikali Adel i misterioznog muškarca dok su se držali za ruke, a iako su mnogi pomislili da je u pitanju njen novi dečko, ubrzo je otkrivena istina.

Mušarac na fotografijama je, zapravo, muž njenog prijatelja i televizijske zvezde Alana Kara, a pevačica i on se sve vreme nisu razdvajali.

Fotografije su pokrenule lavinu komentara na društvenim mrežama, s obzirom na to da Adel izgleda bolje nego ikada.

- Žena se prepolovila. Izgledaš nikada bolje! Skini još desetak kilograma i izgledaćeš poput modela - glasi komentar pevačicinog obožavaoca.

Uslikana dok nepoznatog čoveka drži za ruku... Adel

Podsećamo, Adel se pre tri meseca razvela od biznismena Simona Koneckog, sa kojim je bila tri godine u braku i sedam godina u vezi. Par je 2012. godine dobio sina Angela, a poznato je i da se zvezda borila sa postporođajnom depresijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading