Još jedna zabrana prilaska: Kažnjen nakon što je zagorčao život slavnoj pevačici!

Autor:

Zabava

16.06.2019

14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi skandal!

Foto: youtube.com/printscreen
Britni Spirs

Sud je doneo odluku po kojo bivši menadžer pevačice Britni Spirs ne sme da joj prilazi, ali osim toga zabranjeno mu je da ostavlja i omalovažavajuće komentare za nju i njenu porodicu.

Ova mera zabrane Osami Lutfiju određena je na pet godina, a sve je kako piše u dokumentima, zato što je slao uznemirujuće i preteće poruke porodici Spirs.

Lutfiju je sada zabranjena bilo kakva komunikacija , a sud je odbacio tvrdnju advokata da zabrana pristupa predstavlja neustavno ograničenje slobode govora njegovog klijenta.

Podsetimo, Britni je do nedavno bila u rehabilitacionom centru u koji se navodno sama prijavila, a njeni fanovi su veoma zabrinuti jer tvrde da njenim životom upravljaju drugi ljudi a ne ona. Oni su čak u nekoliko navrata isticali i da Brtini kači stare fotografije i video snimke na društvene mreže i da iza svega zapravo ne stoji ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading