Glumcu propao brak zbog Ledi Gage: Irina se iselila iz Bredlijeve kuće!

Autor:

Zabava

07.06.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki glumac i producent Bredli Kuper i glumica Irina Šajk na sve načine pokušavaju da sakriju od javnosti da su na ivici razvoda, međutim, te glasine su, po svemu sudeći, tačne.

Foto: Tanjug/AP
Irina Šajk i Bredli Kuper

Naime, jedino što par drži zajedno i motiviše da popravi odnos je njihova dvogodišnja ćerka Lea, ali izgleda da to neće uroditi plodom.

Strani mediji prenose da se Irina već iselila iz Bredlijeve kuće, a njihovi prijatelji ne prestaju da komentarišu da im je odnos nikad gori.

Američki mediji prenose da Irina više ne živi kod Bredlija

- Stvari se hlade između njih dvoje i to veoma brzo. Njima u vezi već neko vreme ne cvetaju ruže, pa je Irina rešila da bi bilo najbolje da napusti zajednički dom. Čini se da im nije ostalo još mnogo zajedničkog vremena - rekao je izvor za jedan američki magazin.

Foto: Tanjug/AP
Lejdi Gaga

Podsećamo, najveći skandal između ovog para izbio je u februaru ove godine na dodeli Oskara, kada je hemija između pevačice Ledi Gage i Bredlija na pozornici tokom izvođenja pesme "Shallow" bila toliko opipljiva da su komentari korisnika društvenih mreža da se među njima nešto dešava počeli da se šire munjevitom brzinom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading