(VIDEO) Žene uzdišu za njim, a da li će i posle ovoga? Zvezda "Igre prestola" šokirala svet neprimerenim ponašanjem!

Autor: Republika

Zabava

30.05.2019

07:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Juče je u svim svetskim medijima osvanula vest da je Kit Harington koji u planetarno popularnoj seriji "Igra prestola" tumači ulogu Džona Snoua na rehabilitaciji u jednom centru u Konektikatu. Sada je u svetskim medijima osvanuo i snimak iz jednog bara, nastao u januaru 2018. godine na kojima se vidi da je Kit pijan.

RepublikaFoto: instagram.com/kit_hariington

Prema pisanju "Dejli mejla" u javnost je isplivao snimak na kom se vidi kako Kit Harington iz serije "Igra prestola" dolazi u jedan bar u pijanom stanju i pokušava da se uključi u igru, ali u tome ne uspeva. Vlasnik bara je ispričao i kako je Kit došao iz drugog bara gde su mu očigledno točili previše pića, a zatim je dodao da je naručio viski za sebe, ali i za sve prisutne u baru, kao i da je bio veoma fin momak. Međutim kada su videli kako mu je, osoblje ga je zamolilo da ode iz bara, a dvojica su mu u tome i pomogli.

Podsetimo, juče su svi svetski mediji preneli vest da se Kit sam prijavio na rehabilitaciju i to čim je završeno snimanje poslednje epizode osme sezone "Igre prestola". Izvor stranih medija, koji je dobro upćen u celu situaciju kaže da je on podvrgnut kognitivno – bihejvioralnoj terapiji, vidu psihoterapije koji naglašava uticaj mišljenja na to kako se osećamo i kako se ponašamo.

Planetarno popularni glumac koji je slavu stekao u dvadesetim godinama ispričao je nedavno u jednom intervjuu da nije umeo da se izbori sa slavom koju je prerano stekao.

- Imao sam osećaj da moram da se osećam kao najsrećnija osoba na svetu, a zapravo sam se osećao užasno jadno. Izgubio sam ravnotežu, što verujem da se mnogima dogodi u dvadesetima - istakao je u pomenutom intervjuu Kit koji ima 32 godine.

Kit se 2018. godine oženio sa glumicom Rouz Lesli koja takođe igra u seriji i koja mu je u svemu ovome velika podrška.

- Rouz je sve vreme uz njega i pruža mu veliku podršku. Svi koji su mu bliski zaista su želeli da se Kit odmori, sada su mu potrebni samo tišina i mir - rekao je izvor blizak paru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading