Di džej iskrvario na smrt: Spasavao koleginicu pa poginuo!

Autor:

Zabava

05.05.2019

14:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Australijski di džej Adam Skaj (42) iskrvario je na smrt dok je pokušavao da pomogne saradnici koja je pala pored bazena i povredila.

Foto: instagram.com/adamskyofficial
Adam Skaj (42)

Adam Nit - čije umetničko ime je Adam Skaj - pronađen je u beživotnom stanju u bazenu punom krvi oko 10 časova u subotu, 4. maja u luksuznom rizortu na Baliju.

Di-džej iz Melburna odseo je u skupocenoj vili sa dvoje ljudi, a prema rečima očevica njegova prijateljica i koleginica, Ruskinja Zoja Lukiančeva, okliznula se sa terase i pala četiri metra dalje od bazena na kojem je bila privatna žurka, te slomila nogu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Finally got a chance to check out @marqueesingapore last Friday for the mighty @aboveandbeyond. What an amazing club! ?

A post shared by DJ Adam Sky (@adamskyofficial) on Apr 26, 2019 at 2:00am PDT

Detektivi su uvereni da je Nit požurio da joj pomogne, a tom prilikom je "prošao" kroz staklo na vratima da bi ušao u kuću, te je zadobio brojne posekotine na ruci zbog kojih je nasmrt iskrvario.

Policija je navela da je alkohol bio "umešan".

Zaposleni u rizortu šokirani su vešću, a svi tvrde da je bio izuzetno ljubazan prema njima. Adam je nedavno bio u Singapuru, a prošle godine se našao na trećem mestu liste najboljih di-džejeva u Aziji.

Ovim tragičnim povodom objavljeno je i saopštenje na njegovom profilu na Instagramu.

- Sa velikom žalošću objavljujemo da je Adam Nit učestovao u fatalnoj nesreći pokušavajući da pomogne prijateljici koja je zadobila više povreda na Baliju u subotu 4. maja 2019. Adamova porodica i prijatelji danas stižu na Bali kako bi organizovali sve. Molimo za privatnost u ovim teškim momentima dok se svi nosimo sa tragičnim gubitkom - napisano je u objavi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DJ Adam Sky (@adamskyofficial) on May 5, 2019 at 12:35am PDT

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading