Vilijam i Hari o smrti svoje majke Dajane!

Autor: gloria.rs

Zabava

28.08.2017

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prinčevi Hari i Vilijam još uvek se sećaju trenutka kada su čuli da je njihova mjaka princeza Dajana poginula u saobraćajnoj nesreći. Za BBC-ev dokumentarni film otvoreno su govorili o svojim osjećanjima.

RepublikaFoto: instagram.com/officialprincewilliam
Princ Vilijam sa leve strane i Princ Hari sa desne strane

- Sećam se da sam bio u potpunosti ukočen, dezorjentisan, vrtelo mi se u glavi. Bio sam zbunjen. Sve vreme sam se pitao Zašto ja? Zašto nam se to dogodilo? Šta sam to pogrešno uradio?, rekao je princ Vilijam. Koji je u tom trenutku imao 15 godina.

- Tata nam je bio najveća podrška, nije mu bilo lako da nam saopšti tu vest - dodaje Hari.

Ipak tada dvanaestogodišnjem Hariju je najteže palo da hoda iza kovčega svoje majke. Neprestano je spuštao pogled i pokušavao da se skrije iza šiški koje je tad nosio.

 

 

Old photo

A post shared by Prince William (@officialprincewilliam) on Aug 6, 2013 at 5:30am PDT

 

Kako se u intervju za magazin "Gloria" navodi njih dvojica nikada neće moći da shvate paparace koji su slikali nesreću kada se desila i trenutak kada je princeza bila još uvek živa ali vidno povređena.

Međutim, ljubav koju im je majka pružila dok je još bila prisutna u njihovim životima dala im je snagu da nastave dalje.  

 

 

Da podsetimo Princeza Dajana nastradala je u Parizu avgusta 1998. godine u trenutku kada je njen vozač izgubio kontrolu nad vozilom usled prebrze vožnje. Vozač je pokušavao da utekne mnogobrojnim paparacima koji su jurili na motorima u želji da slikaju Dajanin svaki korak. U nesreći je takođe stradao tadašnji partner princeze Dodi Al Fajed.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading