Tifani u Srbiji bila radi lečenja: Ćerka predsednika Amerike ima zdravstvenih problema!

Autor: Blic.rs

Zabava

15.03.2019

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naslednica predsednika Amerike imala je zakazan pregled kod doktora integrativne medicine Momira Dunjića, s kojim je razgovarala o svom zdravstvenom stanju i dobila savete kako da ga popravi.

RepublikaFoto: e-stock/M. RODIĆ
Tifani i svita...

Otkada je privatnim letom u petak uveče Tifani Tramp sletela na aerodrom „Nikola Tesla“ u Beogradu, svi su se pitali koji je razlog njene posete Srbiji. Kako “Blic” saznaje, ćerka Donalda Trampa u našu prestonicu, između ostalog, došla je kako bi se videla sa doktorima koji se bave integrativnom medicinom.

Ovaj vid lečenja, koji je još u razvoju na našim prostorima, predstavlja spoj najboljeg iz naučne medicine i klinički dokazanih metoda komplementarnih i tradicionalnih grana medicine.

- Tifani se prvo sastala sa doktorom Momirom Dunjićem, predsednikom srpskog Udruženja za integrativnu medicinu, a potom je posetila njegovu kliniku u Beogradu. Njoj je urađen detaljan pregled i dati su joj saveti kako da poboljša način života kroz ishranu i fizičku aktivnost. Kako se podaci o pacijentima strogo čuvaju, a ovde je još u pitanju ćerka predsednika Amerike, niko ne zna da li Tifani ima određeni zdravstveni problem ili je išla preventivno - kaže izvor blizak ljudima koji su upućeni u kretanje mlade Trampove.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Doktor Momir Dunjić...

 Doktor Dunjić je bio iznenađen ovim navodima.

- Ne znam ko vam je to rekao. Ne bih želeo da pričam o tome - kratko je poručio Momir, koji nije demantovao da je Tifani Tramp bila njegov pacijent.

Medicina u koju polaže nade ćerka američkog predsednika Donalda Trampa kada je njeno zdravlje u pitanju bavi se svakim pacijentom pojedinačno.

- Sa njom je verovatno obavljen dug razgovor o načinu života i problemima koje ima, urađena joj je dijagnostika i određena individualna doza leka ili suplementa. Dobila je i savete kako da promeni svoj stil života, loše navike u ishrani, ali i kako da svom stanju prilagodi fizičku aktivnost. Cilj lekara koji primenjuje integrativni pristup jeste da nađu šta konkretnom pacijentu smeta iz okoline, ishrane, stila života i u skladu s tim da nađu ono što je optimalno za taj organizam. Za početak se utvrđuje intolerancija na hranu, uzrok hroničnog umora, problemi sa stomakom, nervoza, problemi sa kilažom - objašnjava izvor kako se integrativna medicina odnosi prema pacijentu i kako bi mogao da izgleda pregled Tifani Tramp.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading