Nestao Džoni Dep: Glumcu se izgubio trag u Crnoj Gori!

Autor: Blic.rs

Zabava

11.03.2019

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa filma “Minimata” stigla je u Tivat, a broji oko 200 ljudi. Glavni glumac Džoni Dep je privatnim avionom sa nekoliko najbližih saradnika vrlo raspoložen stigao na crnogorsku rivijeru, gde je planirano da ostane oko nedelju dana.

Foto: instagram.com/tania_grimaldo_
Džoni Dep...

Dep će scene iz života američkog fotografa Judžina Smita snimati na popularnom Ostrvu cvijeća, bajkovitoj tivatskoj Župi i peščanoj plaži Kalardovo.

Producenti filma iz Beograda sa predsednikom opštine Tivat, Sinišom Kusovcem još krajem prošle godine imali su sastanke i dogovorili nesmetano snimanje filma na svim lokalitetima koliko god to bude bilo potrebno.

Producenti su najavili da će snimanje trajati nedelju dana, uz mogući produžetak.

-Projekti poput filma “Minamata” su poželjni za našu opštinu zbog promocije našeg područja u svetu i mi smo obezbedili saglasnosti, kao i podršku opštinskih preduzeća i javnih ustanova. Radujemo se snimanju filma sa Depom - stoji u saoštenju predsednika tivatske opštine.

RepublikaFoto: instagram.com/ivana_boom_nikolic
Lepo mu bilo u Beogradu pa se preselio na Crnogorsko primorje...

 U kabinetu predsednika opštine Tivat rekli su da im je skrenuta pažnja na tajnost.

- Ne smemo ništa da otkrivamo. Tako su nas producenti filma obavezali ugovorom o saradnji- rekli su  iz kabineta Kusovca.

Iz ekipe filma “Minimata” kažu da je Dep smešten u najluksuznijem rizortu Porto Montenegra sa pogledom na more, kao i da je iz Beograda za njim u Tivat doputovala i njegova posluga.

- Depu izuzetno prija promena i već je rekao da je Crna Gora prelepa. Dolazak na more posle Beograda i jedno i po mesečnog snimanja mu izuzetno prija - kaže izvor blizak glumačkoj ekipi.

Za potrebe snimanja pojedinih scena kao statisti biće angažovani meštani Tivta koji sa uzbuđenjem čekaju trenutak da sa holivudskom zvedom stanu u isti kadar.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading