(VIDEO) Isplivali stravični detalji mračne prošlosti Majkla Džeksona: Oglasila se i njegova ćerka!

Autor: Alo.rs

Zabava

10.03.2019

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U dokumentarcu o kralju popa govore Vejd Robson i Džejms Sejfčak, a u prestrašnoj priči otkrili su detalje dugogodišnje i iscrpne prevare, zlostavljanja. Njihove tvrdnje su toliko detaljne i jezive da su neki povraćali dok su gledali, a brojni nisu ni mogli da pogledaju do kraja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Majkl Džekson...

Priče o Majklu Džeksonu i njegovoj seksualnoj nastranosti ne prestaju ni nakon 10 godina od pevačeve smrti, a novi detalji pokazuju da je FBI pokrenuo istragu osamdesetih godina o navodnom zlostavljanju dva meksička dečaka.

Dejli mejl je pronašao intervju La Toje Džekson, rođene sestre majkla Džeksona, koja je još 1993. priznala da joj je brat pedofil:

- Majkl Džekson je moj brat, ali ne mogu i neću biti tihi saučesnik u njegovim zločinima nad malenom nevinom decom. Ako budem ćutala, to znači da sam na njegovoj strani i da umanjujem žrtvu te dece, što je pogrešno. Šta bi muškarac od 35 godina radio s dečakom trideset dana? I ja sam žrtva zlostavljanja i znam da će deca ostatak života biti uplašena. Volim svog brata, ali više mi je žao te dece.

Dokumentarac "Napuštajući Nedođiju", koji su nedavno objavili Vejd Robson (36) i Džejms Sejfčak (41), diže sve više prašine u javnosti. Ovo su neke od izjava u pomenutom dokumentarcu: 

- Bio je nežan, drag, pomogao mi je u karijeri i sa mojom kreativnošću, ali u isto vreme me seksualno zlostavljao kad sam imao samo sedam godina - izjavio je na početku filma Robson. Sejfrčak je upoznao Džeksona na zajedničkom snimanju reklame i ubrzo su se zbližili.

RepublikaFoto: youtube.com/ michaeljacksonVEVO
Doživeo svetsku slavu...

- Mislim da je bio srećan sa mnom. Smejao se, bili smo na neki način prijatelji - počinje svoju priču Džejms, kog je Majkl prvi put odvojio od roditelja kad je dečaka frizerka dovela Džeksonu u sobu da se upoznaju. Ubrzo je Džekson telefonom često pozivao porodicu, zvao ih na večere, davao novac, a sve kako bi vidio malog Džejmsa.

- Družili su se kao najbolji prijatelji. Bilo je puno igre, tuče jastucima, dečačkih stvari. Prvi put je spavao u sobi s Majklom na Havajima, gde smo bili njegovi gosti. Držala sam se sa strane jer su momci tako želeli, a i nisam im htela smetati. Nisam tad ništa slutila - pojašnjava Džejmsova majka u filmu.

Nije dugo prošlo od kada je sedmogodišnji Džejms počeo da čitavo leto provodi sa kraljem popa. Roditelji su postali sumnjičavi, ali nisu ništa preduzeli jer dečak nije govorio ništa ružno o Majklu Džeksonu.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Krio mračne porive...

- Isprva, kad bih se probudio, on nije bio u istoj sobi, ali posle je ostajao da spava sa mnom, a ubrzo su počele i seksualne aktivnosti. Dodirivao me, pokazao mi što je masturbacija, oralni seks, pa je nakon toga sve u našem odnosu postalo u službi seksa, a ja sam bio tu da ispunjavam njegove maštarije - priseća se Sejfčak, i tvrdi kako mu je Džekson rekao da za njihove male tajne niko ne sme da zna. 

Džejms i njegova porodica postali su i prvi gosti imanja Neverland.

- Poklanjao mi je nakit, skrivali smo se od drugih po golemom imanju i imali lažno venčanje, na kom mi je Majkl dao pravi prsten - kaže Sejfčak.

Sličanu stvar prepričava i druga žrtva, Vejd Robson, koji je kao dečak sa porodicom dolazio na Majklovo imanje nakon što je kralj popa primetio njegov talent.

- Počeo sam spavati s njim u krevetu sa sedam godina, bio je moj idol. Kad bismo morali ići, Majkl je plakao, preklinjao nas da ne idemo. Upoznao me s pornografijom i želeo je da radimo stvari koje su se tamo pojavljivale. Često dok bi roditelji bili u sobi pokraj. Govorio mi je da nikome ništa ne pričam - rekao je Robson.

Ćerka Majkla Džeksona, Paris Džekson, oglasila se na Tviteru i stala u odbranu svog oca.

- Da, to rade ljudima koji imaju dobro srce i pokušaju nešto da promene. Ali, zar zaista mislite da je moguće uništiti njegovo ime? Mislim, zar zaista veruju da imaju šansu? Odmorite se i budite s mirom - poručila je Paris.

U prvom delu dokumentarnog filma govorila je i nekadašnja Džeksonova kućna pomoćnica Adrijan Mekmanus, koja je izjavila da je Majkl "pedofil predator koji je snimao susrete s decom".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading