Šarmantni glumac serije "Suze moje sestre" u novoj vezi: Birkan Sokulu u vezi sa bivšom misicom

Autor: Sponzorisani tekst

Zabava

28.01.2019

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednjih mesec dana turski mediji spekulišu da li je Birkan Sokulu, zvezda serije "Suze moje sestre", koja se trenutno emituje na Televiziji Happy, u vezi sa deset godina mlađom koleginicom Dilan Čiček Deniz.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com/KanalD
Birkan Sokulu

Dok su svi čekali da Birkan objavi datum venčanja, sa glumicom Berak Tuzunatač, sa kojom je bio u trogodišnjoj vezi, on je sasvim neočekivano pre dva meseca raskinuo i uskočio u novu vezu sa koleginicom Dilan Čiček Deniz. Podsetimo da je Birkan pre toga  bio tri godine u braku sa Asli Enver poznatom glumicom, zvezdom serije "Istanbulska nevesta".

Dilan Cicek, koja je pre nego što je počela da se bavi  glumom, bila uspešna manekenka i 2015. godine predstavljala Tursku na takmičenju za Mis, takođe je pre dva meseca raskinula vezu sa poznatim glumcem Furkanom Andičem.

Pri izlasku iz restorana u kojem su i uslikani, izjavili su:

- Veza nam je još uvek sveža, ali sve ide kako treba.

Novinari su takođe došli do saznanja da je Birkanova bivša devojka, Berak Tuzunatač, počela da se viđa sa bivšim momkom glumice Merjem Uzerli, Alpom Ozdžanom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading