Džabe su se radovali: Džoni Dep imao lude zahteve u hotelu u kom odseda!

Autor: Blic.rs

Zabava

25.01.2019

15:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Holivudska zvezda Džoni Dep boravi u Beogradu radi snimanja scena za film "Minamata", a od uprave prestoničkog hotela u kom odseda tražio je da ispune posebne uslove.

Foto: instagram.com/tania_grimaldo_
Niko neće doći do njega... Džoni Dep

U hotelu u kom je odseo, osoblje se sigurno radovalo jer su mislili da će doći u kontakt sa slavnim Džonijem, ali su se prevarili jer je Dep doveo svoju poslugu i zahtevao da sa zaposlenima u prostoru gde odseda nema nikakav kontakt. 

- Uprkos tome što su se zaposleni u hotelu radovali što će imati priliku da sretnu, popričaju i usluže poznatog glumca, do toga neće doći. Zapravo, moći će da ga vide samo iz daljine,. Džoni je doveo svoje ljude i poslugu, te su mu oni pri ruci kako bi ga uslužili u svakom momentu, te je osoblju hotela zabranjen prilaz. Oni sa njim nemaju nikakav kontakt, on je tu samo kako bi prespavao - otkriva dobro obavešteni izvor.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Obazriv... Dep

Ipak, Srbi će možda i doći u kontakt sa slavnim glumcem budući da Dep u Beogradu odseda nekoliko nedelja gde će snimati scene za film "Minamata" o poznatom fotografu Judžinu Smitu.

Snimanje samog filma nije počelo, već će danas biti probe kako bi se uverili da je sve u najboljem redu.

Slavni glumac započeo je snimanje filma u Japanu, koji će se baviti životnom pričom legendarnog fotografa koji je razotkrio trovanje živom stanovnika japanskog grada Minamata, koje je prouzrokovano ispuštanjem teških metala iz hemijske fabrike kompanije „Čiso“.

Nakon Srbije, planirano je da Dep nastavi snimanje u Crnoj Gori.

- Krajem februara i početkom marta filmska ekipa, uključujući i glavnog glumca, snimaće dve nedelje u Tivtu. Deo seta će morati da se gradi u studiju jer se radi o specifičnom periodu i radnja se delom dešava u Njujorku, a delom u Japanu - istakao je direktor kuće “Work in Progress” Aleksandar Tadić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading