Da li i vaš tiket zvuči dobitno?

Autor: Sponzorisani tekst

Zabava

18.01.2019

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon mogućnosti da proverite svoje znanje i osećaj kladeći se na političke izbore, potencijalne susrete svetskih lidera, izbor za Mis sveta ili dobitnike Oskara, sada imate mogućnost da okušate sreću tipujući na najveći muzički događaj u regionu – Music Awards Ceremony (MAC). Prema proceni najveće šanse za osvajanje nagrade na osnovu glasova publike u kategoriji muški pop izvođač ima Petar Grašo, dok će se u ženskoj kategoriji za prvo mesto boriti Marija Šerifović, Severina i Aleksandra Radović.

Foto: Promo foto

Svi koji žele da provere svoje muzičko znanje kladeći se na svoje omiljene zvezde, dobro se zabave, a uz to i da zarade, moći će na "Mozzartovim" uplatno-isplatnim mestima širom Srbije, BiH, Hrvatske i Makedonije da tipuju na muškog i ženskog pop izvođača,  kao i na numere različitih muzičkih žanrova – pop, rock, alternativni i  elektro pop, moderni dance ili na „kolaboraciju“.

Najveće šanse za osvajanje nagrade prema glasovima publike u kategoriji pop ženska numera, sudeći po proceni "Mozzartovih" bukmejkera, trenutno ima Marija Šerifović, ali je prate Severina i Aleksandra Radović.Kvota na Marijinu pobedu je 1,80, što znači da na uloženih 1.000 dinara možete da zaradite 1.800, ukoliko ste tačno prognozirali.

Zanimljiva za klađenje svakako je i kategorija „kolaboracija“ za koju je do sada je stiglo najviše glasova iz svih krajeva sveta. Najveći pretendent za osvajanje nagrade publike u ovoj kategoriji za sada su Jelena Karleuša i Aca Lukas, te je za njih ponuđena najmanja kvota (2,70).  Slede Emina Jahović i Željko Joksimović (3,50), Maya Berović i Buba Corelli (5,50), zatim Emina Jahović i Milica Todorović (7,00). Ista je kvota i na numeru popularnog dvojca - Jala Brat i Buba Corelli sa Milanom Stankovićem, iako se očekivalo da su njihove šanse za osvajanje nagrade u ovoj kategoriji znatno veće.

Ukoliko odučite da na ovaj način okušate sreću, a smatrate da će nagrada za najbolju numeru pop benda na MAC-u u kategoriji nominovanih pripasti Nevernim bebama (15,0), na uloženih 500 dinara osvojićete čak 7.500! Manje kvote, tj. najveće šanse za osvajanje nagrade publike u ovoj kategoriji imaju Tropiko (1,80) i Lexington bend (3,00).

Mnoge će najviše obradovati mogućnost da novac zarade zahvaljujući svojim omiljenim muzičkim zvezdama, odnosno njihovom plasmanu u okviru određenih kategorija. Na primer, obožavaoci Milice Pavlović koji veruju da će mlada pevačica dobiti više glasova od iskusnije kolegenice Lepe Brene u kategoriji folk numera, mogu na uloženih 1.000 da osvoje 1.600 dinara. U okviru duela Mozzartovih bukmejkera palice su ukrstili i Saša Kovačević i Željko Joksimović, zatim Severina i Aleksandra Radović, Rasta i Maya Berović, Parni valjak i Riblja čorba...

Ukoliko odlučite da se kladite na ovaj događaj, to možete učiniti OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading