Stao na ludi kamen po treći put: Oženio se Mateja Kežman!

Autor: Mediji,Republika

Zabava

25.11.2018

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji fudbaler Mateja Kežman, obavio je juče crkveno venčanje sa izabranicom Tarom Šumonjom, kojoj se na večnu ljubav nakon četiri godine veze zavetovao u avgustu ove godine na Adi Bojani.

Foto: instagram.com/kezman888
Treća sreća... Mateja i Tara

Mateja i Tara su i tokom jučerašnjeg dana pred Bogom, u Sabornoj crkvi izgovorili "sudbonosno da". Sve je obavljeno u strogoj tajnosti, a nakon crkvenog venčanja, par je priredio proslavu za porodicu, kumove i najbliže prijatelje.

- Venčanju su prisustvovali kumovi, Kežmanova deca, roditelji i nekoliko prijatelja. On je sve to obavio u strogoj tajnosti. Jučerašnji dan obeležio je bez pompe, onako kako njemu i Tari odgovara. Iako ima finansijske mogućnosti za gala slavlje, on to nije želeo - kaže izvor 

Kežman je nedavno posetio Sabornu crkvu u Beogradu, gde se 2001. godine venčao sa prvom suprugom i majkom njegovo troje dece Emilijom Ćirić Kežman, kako bi se raspitao oko crkvenog razvoda braka sa njom.

Kada se i zvanično razveo od prve supruge, Mateja je oženio Taru.

RepublikaFoto: Starsport, instagram.com/emakezman
Veliki zavodnik...

Sve Kežmanove žene

Mateja Kežman u ranoj mladosti oženio se Emilijom Ćirić, sa kojom ima Lazara, Aleksandru i Jakova. Njihov odnos poljuljao se pre sedam godina, zbog čega su se i razveli. Brakorazvodna parnica dugo je trajala zbog podele imovine koja je procenjena na 6.000.000 evra. Oni su od nedavno ponovo na sudu jer je Emilija protiv Mateje podnela krivičnu prijavu zbog neplaćanja alimentacije, iako on tvrdi da je isplatio sve. Podsetimo, prema navodima medija, Kežman bivšoj ženi duguje čak 27.000 evra.

Nekadašnji fudbaler se u međuvremenu zaljubio u Mariju Perković, koja mu je rodila četvrto dete - Filimona. Živeli su u vanbračnoj zajednici, ali su se ubrzo rastali.

Tara Šumonja njegova je treća žena.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading