Rijaliti učesniku se sudi zbog napada na devojku: Mili sve negirao i sad planiraju venčanje!

Autor:

Zabava

16.11.2018

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veteran u rijaliti šou programu "Parovi" Milutin Radosavljević Mili danas je morao na kratko da izađe iz vile kako bi dao izjavu povodom optužbi koje je njegova devojka Marijana Marković letos iznela o njemu.

RepublikaFoto: instagram.com/milutinradosavljevic
Mali je opasan...

Kako je predhodne sezone pokazao svoje zavodničke sposobnosti i švalersko umeće, tokom svog boravka u vili "Parova" i smuvao Marijanu sa njom je nastavio vezu i van rijalitija. Na početku su imali turbulencije i padove u ljubavnoj priči jer je Markovićevoj smetalo to što Mili mnogo preteruje sa alkoholom. U avgustu je došlo do konflikta i svađe u hotelu Jugoslavija koja se završila incidentom, nakon čega  ga je Marijana prijavila za lišavanje slobode i nasilno ponašanje. 

RepublikaFoto: printscreen/TvHappy
Ko se bije taj se voli... Mili i Marijana

Bilo je dosta medijske pljuvačine preko novina od obe strane, ali se prašina slegla i golupčići su se posle nekog vremenskog perioda pomirili. Mili je ušao u novu sezonu "Parova" a Marijana je ostala da ga čeka kao podrška napolju i buduća supruga, pošto planiraju zajedničko venčanje. 

Milutin je zbog optužbi koje je Marijana tada iznela za njega, morao da se pojavi danas u Trećem osnovnom tužilaštvu gde je saslušan, a kako Republika.rs saznaje on je negirao delo. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading