Potukle se u rijalitiju, pa učesnica dobila gušenje! (VIDEO)

Autor: blic.rs

Zabava

06.11.2018

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strogo zabranjen fizički kontakt u toku današnjeg dana dogodio se u rijalitiju "Parovi" su se dve učesnici potukle, nakon čega je jednoj pozlilo.

Učesnica "Parova" Dina Galorini tvrdi da je Ilijana Vagić bila ljubavnica Sava Miloševića. Međutim, ovaj incident prerastao je u fizički obračun kada je Ilijana udarila Dinu.

Foto: printskrin/TV Hepi

Tuči Dine i Ilijane prethodio je verbalni sukob u kom je Galorinijeva kritikovala cimerku izjavivši da Vagićeva želi da dobije glasove publike na račun oca koji boluje od karcinoma.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dina Galorini (@dina_galorini) on Aug 22, 2018 at 9:44am PDT

- Pa kad ne mogu da kažem da sam se peglala sa Savom Miloševićem i na taj način prikupljam glasače. Ti stvarno imaš ozbiljan problem. Posle se pitaš što su ti oduzeli dete posle tri meseca. Savo ti se nije javio, kao krpu te je istrošio i šutnuo te. Šta si očekivala? On je šmekerčina - vikala je Ilijana, ali Dina nije prestajala sa provokacijama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ljubav ❤ #7

A post shared by Ljubav je život ? (@ilijana_vagic) on Aug 26, 2018 at 8:50am PDT

U momentu, kada je Ilijana htela da upali cigaretu, Dina joj je otela iz ruke. Taj trenutak je bio kao kap koja je prelila čašu. Dina je dobila udarac od Vagićeve po vratu i licu. Posle toga ona je počela da se guši i otežano diše. 

Nakon sukoba, obe su završile u izolaciji čim ih je obezbeđenje sprečilo da ne dođe do većeg incidenta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading