Učesniku "Parova" majka i ćerka skinule nevinost u tridesetoj godini!

Autor: happy.tv

Zabava

03.11.2018

19:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnik sedme sezone rijalitija "Parovi", Kale, od kako je seo na "vruću stolicu", ne prestaje svojim pričama da iznenađuje takmičare i javnost.

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Parovi

Na pitanje voditeljke kada je imao prvo seksualno iskustvo, Kale je odgovorio iskreno, i detaljno nam opisao kako je do toga došlo:

- To se desilo kada sam imao trideset godina. U pitanju su majka i ćerka, a ja sam njima pomogao sa stanom, tako što je ćerka plakala u autobusu, a zatim sam ih ja primio obe kod mene u stan, dok ne prodaju svoj. To je bio dogovor majke i ćerke, meni je trebalo društvo i one su to iskoristile. Igrale su igru - izjavio je Kale.

RepublikaFoto: youtube.com/Jutarnji Program TV HAPPY
Kale

Kale je u toku razgovora sa novinarama otkrio da je u pitanju bila trojka, kao i to da se njegova devojka trudila da mu što duže održi erekciju, jer je na početku se*s trajao kratko. Sada se izveštio, te garantuje da može da izdrži duže od sat vremena! 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading